Φιλοζωικό Σωματείο Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Πτολεμαΐδας “Οι Αδέσποτοι Ήρωες”: Απλά για τα μάτια του κόσμου;

16 Δεκεμβρίου 2022
02:27
Κανένα σχόλιο
Είδαμε πρόσφατα ότι τοποθετήθηκαν σακούλες μετά από 1 χρόνο στα σημεία που έχει τοποθετήσει ο δήμος όμως ακόμη βλέπουμε πως οι ταιστρες του δήμου παραμένουν άδειες από τις 26/1/2022. Σύμφωνα με επίσημο δημοσίευμα του δήμου σε τοπικές εφημερίδες στις 5/5/2022 απάντησαν πως εντός 1 μήνα θα γεμίσουν οι ταιστρες και 7 μήνες μετά από εκείνο το άρθρο τις βλέπουμε ακόμη άδειες τότε ποιος ο σκοπός ύπαρξης τους από την στιγμή που δεν μπαίνουν σε κόπο να τις γεμίσουν;;; Απλά για τα μάτια του κόσμου;; Το θέμα αυτό το έχουμε ξανά αναφέρει και σε παλιότερη ανάρτηση μας οπού θα την έχουμε ΕΔΩ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.