kozan.gr: Κοζάνη: Kαταδίωξη αυτοκινήτου που μετέφερε παράνομους μετανάστες από το Αφγανιστάν

16 Δεκεμβρίου 2022
07:54
Κανένα σχόλιο

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, καταδίωξη αυτοκινήτου που μετέφερε παράνομους μετανάστες, από το Αφγανιστάν, σημειώθηκε χθες (Πέμπτη 15/12) το βράδυ, γύρω στις 22:00-22:30, όταν το εν λόγω όχημα δε σταμάτησε σε έλεγχο κοντά στα διόδια Πολυμύλου. Το συγκεκριμένο όχημα ανέπτυξε ταχύτητα και στο ύψος της Καλαμιάς, “βγήκε” από την Εγνατία Οδό, με κατεύθυνση την πόλη της Κοζάνης, ενώ περίπου στο ύψος  του εξωκλησίου του Αγ. Χαραλάμπους, που βρίσκεται στο δρόμο Κοζάνης – Βατερού, κατόπιν και των μπλόκων της αστυνομίας, εξετράπη της πορείας του κι ακινητοποιήθηκε. Συνελήφθησαν, από τις αστυνομικές δυνάμεις, πέντε Αφγανοί κι ο οδηγός του αυτοκινήτου.

kozan.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.