kozan.gr: Φ. Κεχαγιάς: “Η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος Λ. Μαλούτας έλαμψαν με την απουσία τους. Kρίμα και ντροπή”

17 Δεκεμβρίου 2022
11:21

ΝΤΡΟΠΉ ΚΑΙ ΜΌΝΟ ΝΤΡΟΠΉ. Στην χθεσινή συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου με θέμα συζήτησης το μεγάλο πρόβλημα της υπογειοποίησης των γραμμών υψηλής τάσης πυλώνων του νέου οικισμού της Ποντοκώμης και της αντιμετώπισης των προβλημάτων α/περαίωσης υποδομών και μη κατεδάφισης τού παλιού οικισμού Ποντοκώμης πριν γίνουν οι υποδομές στον νέο οικισμό της Ποντοκώμης γιατι θέλει να κάνει η ΔΕΗ Φωτοβολταϊκά στον παλιό οικισμό “Η ΔΗΜΟΤΙΚΉ ΑΡΧΉ και ο δήμαρχος κ. Μαλουτας έλαμψαν με την ΑΠΟΥΣΊΑ ΤΟΥΣ” σε ένα τόσο μεγάλο πρόβλημα των κατοίκων της Ποντοκώμης. ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΉ.

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.