Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το σεμινάριο: “Ηλεκτροκίνηση στην Πράξη”, που οργανώθηκεαπό το Σωματείο Πτυχιούχων Ιδιοκτητών Συνεργείων Επισκευής Μηχανικών Αυτοκινήτων & Μηχανημάτων Ν. Κοζάνης, «Ο Άγιος Ιλαρίων» (Φωτογραφίες)

19 Δεκεμβρίου 2022
06:58
Κανένα σχόλιο

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το σεμινάριο: “Ηλεκτροκίνηση στην Πράξη”, που οργανώθηκεαπό το Σωματείο Πτυχιούχων Ιδιοκτητών Συνεργείων Επισκευής Μηχανικών Αυτοκινήτων &Μηχανημάτων Ν. Κοζάνης, «Ο Αγιος Ιλαρίων» και τον τεχνοβλαστο “INNORA” του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Στόχος του σεμιναρίου ήταν η ενημέρωση, η τεχνική αναβάθμιση και η απόκτηση δεξιοτήτων των μελών του Συλλόγου σε θέματα Ηλεκτροκίνησης.

Αξιοποιώντας το επιστημονικό δυναμικό της περιοχής πραγματοποιήθηκε ενημέρωση σε βάθος τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο, σε ένα ραγδαία εξελισσόμενο αντικείμενο που θα επηρεάσει δραματικά τον επαγγελματικό μας κλάδο.Αξίζει να σημειωθεί, ότι στις 15/12 η Ομοσπονδία σε συνεργασία με το ΠανεπιστήμιοΔυτικής Μακεδονίας και τον τεχνοβλαστό του “INNORA” επισκέφθηκε το Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών για ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων με τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες, σχετικά με την έκβαση του σεμιναρίου, το οποίο διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου. Υπενθυμίζεται ότι η παρακολούθηση του σεμιναρίου θα συνοδευτεί από Βεβαίωση Παρακολούθησης του Κέντρου δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, στοιχείο απαραίτητο για την λήψη άδειας εξασκήσεως επαγγέλματος τεχνίτη οχημάτων υψηλής τάσης.

Το Σωματείο μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει, όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή του Σεμιναρίου και υπόσχεται τη συνεχή ενημέρωση των μελών του σε θέματα που αφορούν τον κλάδο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.