Πολυδεύκης Λιάκος: “Επίσημα ομολογούν ότι το 85% του Ελληνικού λαού χρειάζεται το κουπόνι φαγητού”

19 Δεκεμβρίου 2022
15:54

 

Σε ανάρτησή του στο facebook ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης στο Δ.Σ. Σερβίων Πολυδεύκης Λιάκος αναφέρει: “Ευτυχώς μπήκαμε και μείναμε στο Ευρώ και έχουμε τα κουπόνια φτώχειας ( power pass, fuel pass, food pass, καλάθι της νοικοκυράς και άλλες προεκλογικές υποσχέσεις που θα ακολουθήσουν). Επίσημα ομολογούν, ότι το 85% του Ελληνικού λαού, χρειάζεται το κουπόνι φαγητού . Το ποσοστό των φτωχών αυξάνεται, η μικρομεσαία τάξη εξαφανίζεται. Οι μεγάλοι όμιλοι ομως αυξάνουν τα κέρδη τους και τα υπερκερδη. Γιατί; α) Δεν καταργούν το χρηματιστήριο ενέργειας β) Δεν φορολογουν τα μεγάλα κέρδη και τα υπερκερδη.γ) Δεν μειώνουν το ΦΠΑ δ) Δεν ρυθμίζουν τα κόκκινα δάνεια ε) Δεν μειώνουν τους φόρους στα καύσιμα ζ) Δεν δίνουν αυξήσεις, αλλά δίνουν επιδόματα και πολλά άλλα. Τυχαία όλα αυτά; Δε νομίζω”.

30 σχόλια

  • Ευτυχώς έχουμε έστω και αυτά. Γιατί αν είχαμε εσάς αγαπητέ ξερόλα, ούτε αυτά θα είχαμε. Α.και μην μπερδεύετε την κλούτσα με την …..Ξέρετε εσείς.

    • με 0,7 Ε τη μέρα λύνεις το πρόβλημά σου συμπολίτη ; σου αρέσει ο τίτλος του επαίτη ; γιατί κι αυτά τα 0,7 λεπτά πάλι απο σένα τα παίρνει η φιλευσπαχνη κυβέρνηση , θέλουμε αύξηση μισθών κι όχι επιδόματα, παράλληλα με τη συγκράτηση των μισθών και την πάταξη της αισχροκέρδειας

  • Αμαν αμαν εμφανιστηκε..που ηταν αυτό το παλικάρι. Τελευταία φορα τον ειχαμε αφήσει στημ μαγική θητεία του γιατρού. Τοτε που ολοι θυμουνται αλλη μια επισης μαγικη μεταθεση…και μετά αντιπολιτευση.
    Πολυδευκη εσυ τα θυμασαι η μονο θυμάσαι οτι καποτεησουν αριστερος;

  • Θέλουμε να ξεχάσουμε αλλά δεν μας αφήνετε χριστουγεννιάτικα.Να θυμηθούμε το χειρότερο μνημόνιο που ψηφίστηκε, τις κλειστές τράπεζες, τον ένφια που θα καταργουσατε…….τι ακούσαμε και τι ζήσαμε δεν περιγράφεται.Ποτε ξανα!!

  • Ειχατε κλεισει τις τραπεζες και ο κοσμος παθαινε εγκεφαλικα και εφραγματα μπροστα στα ΑΤΜ!!! Το θρασος εκει στον τσιριζα κανει παρτυ!!! Ευτυχως δεν προκειτε να ξανακυβερνησουν ποτε,αρκετο κακο εκαναν στην χωρα το 2015 εως το 2019!!!!

    • Ρώτα κανέναν οικονομολόγο τι άφησε στα ταμεία η συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου το 2015 και τι άφησε ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ 2019.

      • ρώτα τότε αν είχε ξανά η Ελλάδα ανάπτυξη σαν τη σημερινή. αν η Ελλάδα είχε ποτέ το σεβασμό που έχει τώρα στο εξωτερικό.

    • 1. φυλακή και δέσμευση περιουσιών όσως εμπλεκονται στα σκάνδαλα νοβαρτις-ζιμενς-καταργκειτ

      αύξησηη 15% σε όλους στους μισθούς

      επαναφορά δώρων επιδομάτων δημοσίου

      φορολόγηση μερισμάτων από μετοχές ομόλογα

      φορολόγηση εφοπλιστών

      θες και άλλα;

      • Χαχαχαχα….
        Θες και αύξηση 15%..
        Θες και δώρα και επιδόματα στο δημόσιο
        Μήπως θες να αυξήσουμε και το δημόσιο λίγο ακόμα να τους χωρέσει όλους;
        Φορολόγηση εφοπλιστών… ούτε ξέρεις πόσο φορολογούνται αλλά ακούγεται ωραίο να το λες.. Άλλωστε πάντα το κεφάλαιο φταίει όταν ήσουν ανίκανος στο σχολείο να διαβάσεις και να φροντίσεις για το μέλλον σου. Ενώ τώρα που μεγαλώνεις και δε βγαίνουν τα κουκιά αντιδράς γιατί πρέπει άλλοι να σε φροντίσουν μπας και ζήσεις.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.