Σχόλιο αναγνώστη στο kozan.gr: Χαρακτηριστικό δείγμα της κατάστασης με την αύξηση των αδέσποτων στην Κοζάνη – Φωτογραφία από την περιοχή του Αγ. Αθανασίου

19 Δεκεμβρίου 2022
19:42

 

Χαρακτηριστικό δείγμα της κατάστασης με την αύξηση των αδέσποτων στην Κοζάνη. Φωτογραφία από την περιοχή του Αγ. Αθανασίου.

 

 

16 σχόλια

  • Που είναι οι φιλοζωοι να τα πάρουν στο σπίτι τους τα καημένα τα σκυλιά……..ο δήμος ασχολείται αποκλειστικά με φωτοβολταϊκά…….με τίποτα άλλο …..
    Κοζάνη τόπος να ζεις

  • Ο δήμος Κοζάνης είναι ενα μάτσο χάλια.τρεις λαλούν και δυο χωρευον.Αλλα έχει ο καιρός γυρίσματα.Απαραδεχτοι..

  • Ο Δημος εχει καταντησει Δελφιναριο, εκτος απο φωτοβολταικα και busibess δεν υπαρχει κατι αλλο…..αληθεια τωρα που ανοιξε ο φακελος Καιλη και ΜΚΟ στις Βρυξελλες ο φακελος της ΜΚΟ στον Δημο Κοζανης ποτε θα ανοιξει????

  • Αντί να κατηγορείτε τον έναν και τον άλλον βρείτε να προτείνετε καμία ιδέα στον δήμο που τόσο πολύ σας νοιάζει… έλεος… Μια που κατηγορείτε τον οποιονδήποτε και μια που γίνεστε ολόιδιοι με αυτούς…και εσείς σουρδοι είστε κι αυτοί σουρδοι είναι για αυτό έχει καταντήσει έτσι η πόλη γιατί κοιτάτε να φάτε ο ένας τον άλλον καλύτερα αδέσποτα στους δρόμους παρά άνθρωποι σαν εσάς…λίγη ντροπή και λίγη αυτοκριτική ποτέ δεν έβλαψαν…κάντε ένα καλό και θαψτε τον εγωισμό σας για μια φορά να δείτε ότι μόνο σε καλό βγαίνει να κοιτάς το κοινό καλό και όχι μόνο την πάρτη σου…

  • Να σε προτείνω?? Πάρε τους φίλους σου τους φιλοζωους και μαζέψετε όλα τα σκυλιά στο Ρωμανελη στο παλιό στρατόπεδο και να πηγαίνετε να τα ταΐζετε εκεί αλλιώς παρτετα σπίτι σας αφού τα αγαπάτε τόσο πολύ που τα αφήνετε στους δρόμους αλλιώς να ρίχνετε φαγητάεσα.στο δημαρχείο να τα περιθάλψει ο δήμος….. άιντε σουρδεε

  • Τραγικός ο Δήμος – Δήμαρχος τραγική και η πολη μας!!
    Κανενα εργο ανάπτυξης, κανενα εργο υποδομών τα τελευταία 20 χρόνια!!
    Περαστικα μας!

  • Αν τολμα ο Δημαρχος κος Μαλούτας, να ρθει κανενα πρωί να περπατήσει μαζι με τα σκυλιά,όπως κανουν τα παιδιά μας καθημερινα για να πανε στο Σχολείο βάζοντας σε κίνδυνο την ζωή τους!

  • Μας τα έχετε πρήξει!! Άλλη δουλειά στην ζωή σας δεν έχετε μόνο να ασχοληστε με τα αδέσποτα,αν φοβάστε για τα παιδιά σας μάθετε τα πώς να συμπεριφεροντσι στα ζώα και δεν θα έχουν θέμα,αλλά μέχρι στο να κάνετε παραπανο στο, kozan.gr φτάνει το μυαλό σας

    • Ναι θα φωνάξουμε εσένα σαϊνι να μας μάθεις πως φέρονται στα σκυλιά, στα αγριογούρουνα, στους λύκους και σε όλα τα ζώα που βρίσκονται στο φυσικό τους περιβάλλον, το δάσος.

    • Μπορούμε να τους κάνουμε και μαθήματα θηρίοδαμαστη και στην τσάντα του σχολίου να έχουν πάντα μαζί με το κολατσιό τους και μια αντίλυσσικη.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.