kozan.gr: Αυτό το άστρο και κάτι λαμπάκια είναι τα μοναδικά στοιχεία εορταστικού διάκοσμου στο Βατερό Κοζάνης – Τι αναφέρει ο Πρόεδρος της Κοινότητας (Φωτογραφία)

19 Δεκεμβρίου 2022
20:32

 

Τη δυσαρέσκειά του εκφράζει στο kozan.gr ο Πρόεδρος της Κοινότητας Βατερού Χρήστος Κεντεποζίδης  για το γεγονός ότι σε ολόκληρο το χωριό τα μονά στοιχεία εορταστικού διακόσμου είναι το άστρο της φωτογραφίας και κάτι λαμπάκια  που είχαν μπει πάνω σε ένα δέντρο. Όπως λέει είναι πραγματικά ντροπή κι απαξίωση για το χωριό.

 

14 σχόλια

  • Οι ενέργειες του ποιες ήταν για τον στολισμό του χωριού??οι πολιτιστικοί και μορφωτικοι σύλλογοι των κοινοτήτων που είναι??

  • Σάς έφτιαξαν τα πεζοδρόμια στον κεντρικό δρόμο θέλετε και στολισμό εορτών! Ακούς εκεί υπερβολές από τόν πρόεδρο τού χωριού!! ( Υστερόγραφο) Αυτό θά αποτυπωθεί στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές νά φανταστώ.

  • 400000 χιλιδες ευρω επεσαν στο χωριο για τα πεζοδρομια αλλα εκει μουγκα γιατι εσυ δεν εκανες τιποτα αλλοι το εκαναν και ασχολεισαι με αστεια πραγματα για να κρυψεις την ανικανοτητα σου πονηρε ε πονηρε η λεξη ντροπη σου επιστρεφεταιεχουν γνωση οι φυλακες

  • Τι λες βρε; στα πετρανα γιατί υπάρχει πλούσιος στολισμός και γιορτή για αναμα δέντρου και δώρα για τα παιδιά; Μήπως ο πρόεδρος είναι πιο δραστήριος και υπεύθυνος εκεί?

  • Ένα αστρο , αλλά λαμπερό ! θυμΊζει ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ . Προτιμότερο από πολλά άλλα εισαγόμενα της Ευρωπαϊκής θολοκουλτούρας όπως η φιγούρα του καταναλωτικού Άι- Βασίλη δημιούργημα της Coca –Cola και πολλά άλλα που παραπέμπουν σε χειμερινές αποκριές !

  • Όποιος αγαπάει τον τόπο του και θέλει την εξέλιξη του κάνει θυσίες και τα πάντα για να το πετύχει,όπως στα Πετρανά που όλοι μαζί σύλλογοι και φυσικά το τοπικό συμβούλιο ασχολούνται 365 μέρες τον χρόνο με τα πάντα….!!!! Αφήστε τις σαχλαμάρες και δώστε προσοχή στα χωριά σας κρατήστε τη νεολαία κάντε ένα καλό σε αυτή την κοινωνία και τιμηστε την λέξη ” πρόεδρος”

  • Σε κάθε χωριό την εφθυνη του στολισμού την έχει ο πρόεδρος. Αν ο συγκεκριμένος πρόεδρος δεν ενδιαφέρεται, ΑΣ προσεχε!!!! Είχε χρήματα να αγοράσει. Η πάγια καταβολή που μπορεί κάθε χρόνο να αγοράζει και κάτι. Αυτά που λέει ειναι δικαιολογίες.

  • Γνωρίζετε ότι ο δήμος απαγόρεψε στα χωριά να κάνουν οποιοδήποτε στολισμό λόγω οικονομίας για την ενέργεια;;; Στην πόλη δεν υπάρχει θέμα. Μόνο ότι τους δώσει είπανε να βάλουν. Ευτυχώς που υπάρχουν πρόεδροι και συμβούλια μορφωτικών συλλόγων που προσπαθούν για το χωριό τους

  • Πάρτε ένα γκρουπ από μουσικούς, βάλτε ένα δέντρο, φωνάξτε την Πανδώρα και έτσι γίνεται μια ωραία εκδήλωση για τα Χριστούγεννα. Αυτά, τόσο απλά τίποτε άλλο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.