kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Συζητήσεις επί συζητήσεων…

20 Δεκεμβρίου 2022
10:41

 

Οι Γ. Τοπαλίδης & Δ. Κοεμτζόπουλος είναι δύο πρόσωπα, προερχόμενα από τον πολιτικό χώρο της ΝΔ, που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τη διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου του Δήμου Κοζάνης στις εκλογές του 2023. Διατηρούν επί χρόνια φιλία, γεγονός που τους βοηθά στο να μπορούν να επικοινωνούν ή να συναντιούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα και να συζητούν για το ενδεχόμενο της κοινής καθόδου τους στις επόμενες εκλογές, Ωστόσο, κάτι τέτοιο,  μέχρι στιγμής, δε διαφαίνεται στον ορίζοντα κι όλα θα εξαρτηθούν από την πρόοδο που θα σημειώσει ο ένας ή ο άλλος στην προσπάθειά τους να συγκεντρώσουν όσο γίνεται περισσότερους υποστηρικτές στο εγχείρημά τους. Η φωτογραφία της στήλης είναι σημερινή (20/12).

Η Χύτρα

23 σχόλια

  • Πού πάτε ωρέ παλικάρια !
    Οι Νεοδημοκράτες δεν ξεχνούν την συμπεριφορά σας σε ώρες δύσκολες και καθοριστικές για το μέλλον του Δήμου!

  • Μπορεί ο κύριος Κοεμτζόπουλος να μας πείσει ότι ξέρει από διοίκηση? Μπορεί να μας πει το όραμά του για τον δήμο? Ο κύριος Τοπαλίδης τί κάνει για την θέση του στην Μετάβαση? Δεν βλέπουμε κάποια εξέλιξη θετική στον τόπο μας ακόμα, δεν μας ενημερώνει όπως θα έπρεπε ίσως από την θέση του, εν ολίγοις ‘Μαύρα Μεσάνυχτα’ έχουμε από δαύτον….

  • Πείτε τον κ. Τοπαλιδη ότι δεν είναι αγαπητός στον κόσμο της πόλης και όχι μόνο.. Αμάν πια με τις καρέκλες.. Είναι ακατάλληλος..

  • Ο νέος δήμαρχος πρέπει να είναι φιλοκυβερνητικός αν ο τόπος θέλουμε να δει άσπρη μερα.Τους άλλους τους είδαμε ,κουραστηκαμε.Ας δώσουμε μια ευκαιρία σε έναν νέο άνθρωπο.Ο κατάλληλος είναι ο Δημήτρης Κοεμτζοπουλος!! Ας ελπίσουμε να πάρει το χρίσμα !!!

  • Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΤΡΕΝΟ
    ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΤΟΝ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕ
    ΟΤΑΝ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΕΚΑΝΕ ΣΤΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΑΝΕΒΗΚΕ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΝΕΒΗ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
    ΓΙΑΥΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΗΘΕΛΕ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΗΣ

    ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
    ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΣΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

    • “το σημαντικό είναι πρώτα να κωπηλατήσεις και μετα να θες να γίνεις καπετάνιος” Αριστοτέλης . Έτσι.. λοιπόν πρώτα να κατέβεις μία φορά και μετά συζητάμε.

  • MONO O ΓΙΩΡΓΟΣ Ο ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ Ως ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ. Ο ΑΛΛΟΣ ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ…

  • Οι ΝΔκρατες πολιτευτές κάθε είδους, στήριξαν με την στάση τους -και χωρίς αντίδραση- την επιλογή του αρχηγού για την απολιγνιτοποίηση της περιοχής. Δεν εξέφρασαν ούτε έστω ενα μικρό οχι και τώρα ζητάνε ψήφο για θεσεις βουλευτων, περιφερειαρχων δημαρχων κλπ. Δεν νομιζω οτι τους πρεπει ψηφος…….

  • Να δουν τα πράγματα λίγο σοβαρά εκεί στη Νέα Δημοκρατία και να καταλάβουν πως η διεκδίκηση του Δήμου Κοζανης απαιτεί σοβαρή υποψηφιότητα….Μέχρι στιγμής μόνο μια τέτοια υπάρχει…όλα τα υπόλοιπα ειναι για βόλτες με καφέ στο χέρι, κους κους και δημιουργία εντυπώσεων…

  • Το κακό είναι και για τούς δύο ότι μέχρι τις εκλογές δεν θα είναι βουλευτής ο Παπαδόπουλος..
    Αρα άλλο πολιτικό γραφείο πρέπει να προσεγγίσουν..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.