kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: “Τελεσίγραφο” …ακόμη κι από τους πιο θερμούς υποστηρικτές του

20 Δεκεμβρίου 2022
11:13

Η περίπτωση του Κ. Κυριακίδη με τα μπρος – πίσω, τα θέλω & δε θέλω, το με ενδιαφέρει & δε με ενδιαφέρει, έχουν κουράσει ακόμη και τους πιο θερμούς υποστηρικτές του. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της στήλης, πρόσωπα που έχουν εκδηλώσει την πρόθεσή τους να είναι υποψήφιοι μαζί του, στην περίπτωση που αποφασίσει να είναι υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης, βλέποντας το χρόνο να κυλά και να διαμορφώνονται σιγά – σιγά οι συνδυασμοί που θα συμμετέχουν στις εκλογές το 2023, του διαμήνυσαν πως όποια απόφαση είναι να πάρει πρέπει να τη λάβει το αργότερο μέχρι τέλος των γιορτών, με το σκεπτικό ότι κι εκείνοι πρέπει αντιστοίχως να δουν τι θα κάνουν. Να  θυμίσουμε πως η δήλωση ανεξαρτητοποίησης του Κ. Κυριακίδη και το “διαζύγιο” με το συνδυασμό της “Ενότητας” έγινε στις 9 Ιανουαρίου του 2022. Λέτε αντιστοίχως στις 9 Ιανουαρίου του 2023 να δούμε και την οριστική του απόφαση σε ό,τι αφορά το αυτοδιοικητικό μέλλον του;

Η Χύτρα

15 σχόλια

  • Ο Κυριακίδης θα ήταν ο καλύτερος Δήμαρχος… Αλλά όταν είσαι σοβαρός επιχειρηματίας της πιάτσας…δεν μπορείς να συνεργαστείς με ανθρώπους που έχουν μάθει να δουλεύουν με ρυθμούς δημοσίου…

  • ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ

    ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΔΕΝ ΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ

    ΟΠΟΤΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

  • ΕΦΥΓΕ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΕ

    ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΧΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ

    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΚΑΣΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΘΕΙ ΘΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟΥΣΕ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΤΗ ΦΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΑΝΕΙ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ

      • Μαλούτα εσύ κατέστρεψες την ενότητα.Οσο για τις εκλογές να δω με τι κοτσια θα βγείτε στον κόσμο και εσύ και η τουμπουλιδου.Εχετε να φάτε μαύρο.Μας πούλησες όλους όσους σε πιστεύαμε.

  • Θα ηταν χαζός να βάλει σε δεύτερη μοίρα τη δουλειά του και ν ασχοληθεί με τις ατέρμονες γραφειοκρατίες του δήμου. Επίσης δεν φτάνει μόνο να νοιάζεσαι για τον τόπο και να τρέχεις, πρέπει να χεις και γνώσεις για να μπορείς να μανατζάρεις δήμο, τεχνικά εργα, ΕΣΠΑ, δίκαιη μετάβαση. Και στον τομέα αυτό δύσκολα τα πράγματα για τον Κυριακίδη.

  • Εδώ γελάνε… Ο Κυριακιδης μόνο τελεσίγραφα και φοβερες δε σηκώνει! Άλλωστε το έχει αποδείξει φεύγοντας ο μόνος από το συνδιασμο της ενότητας. Αφήνοντας τους περισσότερους να κάνουν κολωτουμπα σύμφωνα με αυτά που μας λέγανε. Κρίμα όμως γιατί η περιοχή χρειάζεται άξιους, εργατικούς, καθαρους και προπάντων χορτάτους. Δεν θέλω να τον δικαιολογήσω αλλά όποιος δεν αντέχει αυτα που συμβαινουν στην αυτοδιοικηση κάθεται στη δουλειά του και στην οικογένεια του.

  • Ο Κυριακίδης όπου δοκιμάσθηκε, πέτυχε. Είτε στο Επιμελητήριο, είτε στον Δήμο. Είναι ό μόνος από όλους αυτούς που θέλουν να γίνουν δήμαρχοι, που έχει εμπειρία διοίκησης και διοικητικές ικανότητες.

    • Τι πέτυχε στο Δήμο. Ανύπαρκτος, μικροπολιτικος, χωρίς γνώση του αντικειμένου. Όλο θα και επειδή δεν μπορούσε του έθαβε το Μάλουτα. Ο Παφυλης κλάσεις πιο αποτελεσματικός, τον ξεβρακωσε τον Κωστάκη.

  • Όσοι βιάζονται δείχνουν την ανάγκη για υπέρμετρα χρονικά προβολή για να καλύψουν την έλλειψη δράσης και αυτοδιοικητικού βιογραφικού.Όσοι γνωρίζουμε τον Κώστα, του αναγνωρίζουμε το δικαίωμα να πάρει τις αποφάσεις του μετά από σκέψη κι όχι βιαστικά…όποιες κι αν είναι αυτές!

  • Κωστάκη σε ρίξανε το δόλωμα και εσύ κατάπιες το αγκίστρι, πολύ καλό παιδί, καλός επιχειρημτίας, <> για πολιτικός.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.