kozan.gr: Νυχτερινός χριστουγεννιάτικος προβολέας φωτισμού χιονόπτωσης στο Δημαρχείο Κοζάνης (Bίντεο & Φωτογραφίες)

20 Δεκεμβρίου 2022
21:58

 

Νυχτερινός χριστουγεννιάτικος προβολέας φωτισμού χιονόπτωσης στο Δημαρχείο Κοζάνης.

21 σχόλια

  • Προσπαθούν με καθρεπτάκια για ιθαγενείς να σώσουν την παταγώδη αποτυχία των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων…

  • Γιαυτό φτιάξαμε το κλουβι;νόμιζα για τα τους μαντρώσει όλους τους αργοσχολους που εξάντλησαν το χριστουγεννιατικο τοπίο με κινούμενα λαμπάκια φθηνιαρικα!
    Ολόκληρο κλουβί για τα λαμπάκια;να μη σας κλέψουν το μηχάνημα;λες και έχει μεσα θυρίδες από κιβωτους και θυριδες από Καταρ..αμένα λεφτα!
    Ποιος είχε την ιδεα;Ας το στηνατε το μηχανημα στο μπαλκόνι της απέναντι καφετέριας!

  • Όταν ο..άνθρωπος δεν χωνεύει ούτε τον εαυτό του (είναι κριόν΄ς), τέτοια σχόλια θα κάνει!! Άιντε Καλά Χριστούγεννα..

  • Έλεος σε ότι κάνει ο δήμος αρχίζετε να σχολιάζετε. Πείτε κι ένα ευχαριστώ που στόλισαν και φέτος πολύ όμορφα την Κοζάνη.

  • Πιο κιτς πεθαινεις….το κανουν ακομη χειροτερο…ποιος εχει αυτες τι ιδεες…σοβαρα τωρα…το τερματισαν η να περιμενω κι αλλο????

  • Και τοποθέτησαν τον προτζέκτορα σε ένα κλουβί άκρως αντιαισθητικό και τον καλύψανε με λινάτσες για να μη φαίνεται άσχημο.
    Όλα μελετημένα ένα προς ένα.

  • Μόνο και μόνο από την μιζέρια που κουβαλάτε και ότι ψάχνετε ευκαιρία να την λέτε στον μαλουτα με ότι αφορμή εμφανιστεί μπροστά σας σοβαρή ή όχι εγώ δεν είχα σκοπό να τον ψηφίσω αλλά θα το κάνω γιατί με πρηξατε.

  • Κακίες….. Αν πάλι δεν στόλιζε θα λέγατε πως δεν στόλισε και τα παιδιά σας μετά τον εγκλεισμό έχουν ανάγκη την εκτόνωση…. Σε κανέναν δεν αρέσει αλλά καρφίτσα δεν πέφτει κάθε απόγευμα… αυτό και μόνο τα λέει όλα. Καλά Χρίστούγεννα!

  • ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΙΟ ΦΑΝΤΑΧΤΕΡΟ ΘΑ ΠΟΥΜΕ, ΞΟΔΕΜΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΑΣΚΟΠΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΗΣ, ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΛΙΤΟ ΤΟ ΕΠΙΚΡΙΝΟΥΜΕ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΜΟΝΙΜΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ.ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΔΕ ΣΤΟΛΙΖΑΝ ΚΑΝ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΜΩΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΝ, ΤΗΡΟΥΣΑΝ ΕΘΙΜΑ, ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΑΣ ΕΝΔΕΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΜΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΣΤΟΛΙΔΙΑ.

  • Να ξέρετε ότι η αρνητική διαφήμιση δεν παύει να είναι διαφήμιση, Εγώ που δεν παρακολουθώ τα πολιτικά μόνο για τον μαλουτα ακούω και μόνο αυτόν ξέρω, τους άλλους ούτε καν ακούω κάτι.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.