Πρόγραμμα εκδηλώσεων Πέμπτης 22 Δεκεμβρίου στο Δήμο Εορδαίας

21 Δεκεμβρίου 2022
13:55
Κανένα σχόλιο

 

 Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για παιδιά με μουσική και χορό, κυνήγι κρυμμένων αστεριών, εκπλήξεις αλλά και “κουτιά Ευχαριστιών” από το ΚΗΦΗ στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας είναι μερικές από τις δράσεις που περιλαμβάνει το πρόγραμμα χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Εορδαίας “Νιφάδα…τι Πτολεμαείδες” για αύριο Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου. Οι εκδηλώσεις διοργανώνονται σε συνεργασία με σχολεία, συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και άλλους φορείς.

To πρόγραμμα εκδηλώσεων αύριο Πέμπτη έχει ως εξής:

Πέμπτη 22/12/2022

– “Ευχηθείτε και κεραστείτε” στο Κέντρο Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ), από ώρα 9.00-13.00 στην οδό Γιαλιάνης 2 στην Πτολεμαΐδα.

– “Κουτιά Ευχαριστιών” ΚΗΦΗ ώρα 11.00 στο Αμφιθέατρο του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας.

– “Χριστούγεννα όλοι μαζί”, ώρα 19.00 στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Πτολεμαΐδας διοργανώνει το 6ο Δημοτικό σε συνεργασία με το Ειδικό Σχολείο Πτολεμαΐδας.

– Κυνήγι κρυμμένων αστεριών, μουσική, χορός, εργαστήρια και εκπλήξεις περιλαμβάνει η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που διοργανώνουν το ΚΔΑΠ “Το Δέντρο της Γνώσης” και η Ομάδα “Εθελοντισμός ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ” με τίτλο “Πόσες ευχές μπορείς να δώσεις φέτος τα Χριστούγεννα”/ “Μα που πήγαν τα αστέρια των ευχών”, ώρα 17.30-21.30 στο ΚΔΑΠ “Το Δέντρο της Γνώσης” (Αγίου Στεφάνου 6).

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.