Στο Ειδικό Σχολείο ο Δήμαρχος Γρεβενών για τη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή των παιδιών (Φωτογραφίες)

21 Δεκεμβρίου 2022
15:12
Κανένα σχόλιο

 

 

Δώρα και ευχές στις μαθήτριες και τους μαθητές του Ειδικού Σχολείου Γρεβενών πρόσφερε σήμερα Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022 ο Άγιος Βασίλης, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Γρεβενών Γιώργο Δασταμάνη και την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Παιδείας & Αθλητισμού Ιφιγένεια Στεργιούλα.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο Διευθυντής του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) Γρεβενών Κωνσταντίνος Τζάτζης, ευχαρίστησε προσωπικά τον κ.Δασταμάνη για την άμεση υλοποίηση κάθε αιτήματος που έχει απευθύνει η δομή προς τον Δήμο Γρεβενών και με τον Δήμαρχο να υπογραμμίζει από την πλευρά του ότι η Δημοτική Αρχή θα βρίσκεται με θέρμη και πάντα δίπλα στα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς του EEEEK.

Εν συνεχεία, ακολούθησε μια όμορφη γιορτή με χριστουγεννιάτικα κάλαντα, παραδοσιακά γλυκίσματα και εγκάρδια «Χρόνια Πολλά», μέσα σε ένα ζεστό, φιλόξενο και άκρως συγκινητικό κλίμα.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.