Ευχαριστήριο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας κ. Μάνου Θωμά προς τους συμμετέχοντες στην αναζήτηση της ηλικιωμένης γυναίκας στην Ακρινή Κοζάνης

22 Δεκεμβρίου 2022
15:06
Κανένα σχόλιο

Εκ μέρους της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και της Αντιπεριφέρειας Πολιτικής Προστασίας, Επιπτώσεων Κλιματικής Αλλαγής, Περιβάλλοντος και Υποδομών, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμότατα την Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης, το Πυροσβεστικό Σώμα Κοζάνης, τις εθελοντικές ομάδες της Περιφέρειάς μας και τους κατοίκους της περιοχής για τη συμβολή τους στην προσπάθεια ανεύρεσης της εξαφανισμένης γυναίκας στην Ακρινή Κοζάνης, η οποία δυστυχώς είχε δυσάρεστη κατάληξη.

Ιδιαίτερα για τον ζήλο τους θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εθελοντές της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Κοζάνης και τον πρόεδρό τους κ. Γκιάτα Ιωάννη.

 

O Αντιπεριφερειάρχης

Πολιτικής Προστασίας, Επιπτώσεων

Κλιματικής Αλλαγής, Περιβάλλοντος

και Υποδομών Δυτικής Μακεδονίας

 

Θωμάς Μάνος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.