kozan.gr: Xύτρα ειδήσεων: Από επικριτής του …ο καλύτερος «οικοδεσπότης»

22 Δεκεμβρίου 2022
19:49

 

Ο Ερρίκος Δαβιδόπουλος ανέλαβε καθήκοντα Δημοτικού Συμβούλου Κοζάνης όταν παραιτήθηκε ο επί κεφαλής του συνδυασμού  Ευάγγελος Σημανδράκος. Πριν πολιτευθεί με τον Ε. Σημανδράκο, υπήρξε μέλος της Ενότητας κι υποψήφιος με τον Λ. Μαλούτα το 2014. Μάλιστα στη συζήτηση που είχε γίνει στο αναψυκτήριο του Αγ. Δημητρίου για το αν στις εκλογές του 2019 θα έπρεπε να υπάρξει αλλαγή στην “κεφαλή” της Ενότητας, ήταν εκείνος που είχε εκφράσει ευθέως την αμφισβήτησή του στο πρόσωπο του Λ. Μαλούτα ενώ είχε τεθεί υπέρ της υποψηφιότητας του Κ. Κυριακίδη. Τελικά αποχώρησε από την Ενότητα κι ενσωματώθηκε  στο συνδυασμό Σημανδράκου με τον οποίο έθεσε υποψηφιότητα. Όλο το διάστημα που βρισκόταν εκτός Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης υπήρξε σκληρός επικριτής της σημερινής Δημοτικής Αρχής σε μια σειρά επιλογών/αποφάσεών της, ενώ σε συζητήσεις του, λίγο πριν ορκιστεί δημοτικός σύμβουλος, είχε προϊδεάσει φίλους και γνωστούς πως η παρουσία του στο κορυφαίο συλλογικό όργανο θα είχε κατά βάση αντιπολιτευτικό στίγμα, ανεξαρτήτως αν ο συνδυασμός του συν-διοικεί και συμμετέχει στη σημερινή Δημοτική Αρχή. Κάτι τέτοιο όχι μόνο δε φάνηκε, τουλάχιστον από τις μέχρι τώρα τοποθετήσεις του στο Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης, αντιθέτως δείχνει πλήρως ταυτισμένος κι ενσωματωμένος με τις πολιτικές αποφάσεις των διοικούντων. Αυτό όμως που προκάλεσε ιδιαίτερη έκπληξη, τουλάχιστον στη στήλη, είναι ότι πριν λίγες μέρες κάλεσε, στο Βατερό, το Δήμαρχο Κοζάνης κι ένα συνεργάτη του και τους “έκανε το τραπέζι”, στο καφενείο του χωριού, ευχαριστώντας τον πρώτο για την υλοποίηση του έργου των νέων πεζοδρομίων στην Κοινότητα Βατερού ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων. Ο «Τίγρης»,  που έδειχνε τα “νύχια” και τα “δόντια” του κάθε φορά που άκουγε για τον Λ. Μαλούτα, έγινε ο καλύτερος «οικοδεσπότης».

 

Η Χύτρα

18 σχόλια

  • Όταν το χωριό αλλάζει μορφή και γίνεται πιο σύγχρονο, πρέπει να το επικροτούμε, από οπουδήποτε και αν προέρχονται οι βελτιώσεις. Μπράβο του αν το έκανε.

  • προς τι η απορία οι κολοτούμπες στην πολιτική είναι συνηθισμένο φαινόμενο, βλέπε Γεωργιάδης. Ως ΛΑΟΣ έβριζε πατόκορφα τη Ν.Δ. μόλις ο Μητσοτάκης τον έκανε αντιπρόεδρο και υπουργό όλα καλά όλα ξεχασμένα…

  • Ο Τίγρης στο αναψυκτήριο είχε φάει άδειασμα από τον Κυριακίδη όταν σε συναντήσεις είχε αποφανθεί από τον Κυριακίδη και την ομάδα του επιμελητηρίου που τον στηρίζει ακόμα και σήμερα να τεθεί θέμα αμφισβήτησης Μαλουτα, πράγμα που δεν έγινε γιατί κάποιος έκανε πίσω.
    Όσο για τη στάση που θα κρατούσε έλεγε σε φίλους γνωστούς και παντού πως όταν γίνει δημοτικός σύμβουλος θα γυρνάει τα έδρανα ανάποδα. Για την ώρα, το μόνο έδρανο που γύρισε ανάποδα είναι αυτό που έπεσαν τα στραγάλια του δημάρχου κάτω και έψαχνε να του τα δώσει. Δεν πειράζει Ερρίκο.

  • Υπαρχει λογος ρε κοζαν να τα βαλει με τον δημαρχο οταν στο χωριο του εγιναν εργα 400χιλ ευρο.Πολυ καλα εκανε και του εκανε το τραπεζι!!!

    • Ο ανθρωπος που ελεγε οτι επρεπ να αποσυρθει ο Μαλουτας το 2019 και στη συνεχεια κατηγορουσε την πολιτικη του σταση σαν Δημοτικη Αρχη εφτασε να του κανει το τραπεζι. οκ δεκτη η κωλοτουμπα αλλα ειναι κωλοτουμπα

      • Ο ερρικος εκανε κολοτουμπα γιατι στο χωριο του εγιναν πανεμορφα εργα και καλα εκανε.Εαν τα εβαζε σημερα με το μαλουτα ποιος θα το επερνε στα σοβαρα οταν θα του λεγαν στο χωριο σου πεσαν 400χιλ μιλας κιολας!

  • ΕΡΡΙΚΟ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΠΡΑΞΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΤΕΡΟ ΕΓΙΝΑΝ ΕΡΓΑ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ!

  • ο τιγρης κατεκρινε στα καφενεια τη δημοτικη αρχη και τον συνδυασμο οταν αυτοι σχεδιαζαν την ασφαλη διελευση των κατοικων του Βατερου.

  • Δεκέμβριος, μήνας πού γίνονται οι επιλογές του εκάστοτε δημάρχου,για θέσεις ευθύνης, αντιδήμαρχοι, πρόεδροι οργανισμών,κτλ. Κάποιοι όχι μόνο παθαίνουν αμνησία,η ολυμπιονίκης της ενόργανης γυμναστικής (για τους παλιούς την γνωρίζουν καλά) Κομανεντσι μπροστά τους είναι μαθήτρια δημοτικού. Αλήθεια πόσα ακόμη έχουν να δουν τα ματάκια μας μέχρι τις επόμενες δημοτικές εκλογές!!!

  • Από πότε η σοβαρότητα είναι κωλοτουμπα ήρεμα ρωτάω; Βλέποντας έργο και σοβαρότητα, επίσης ο δήμαρχος Λάζαρος Μαλουτας,έχει προγραμματισμένα έργα περίπου 200.000.000 μιλιονια!!!! Και άλλα έπονται, ο Ερρίκος έπραξε το αυτονόητο, ο Μαλουτας είναι συνεπής!!!λόγου και έργου

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.