kozan.gr: Πήγε να προστατέψει την Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Δέσποινα Κοζατσάνη και τα “άκουσε” για τα καλά ο Περιφερειάρχης Γ. Κασαπίδης – Διεκόπη για 5 λεπτά το περιφερειακό συμβούλιο (Βίντεο)

22 Δεκεμβρίου 2022
21:26

Μια ορθή επανάληψη σε εισήγηση της Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Δέσποινα Κοζατσάνη στη συζήτηση, στο περιφερειακό συμβούλιο, περί της αξιολόγησης δράσεων και συμμετοχής της Π.Δ.Μ σε νομικά πρόσωπα,  από την πλευρά της αντιπολίτευσης και τον πρώην Αντιπεριφερειάρχη Δ. Σαββόπουλο της ζητήθηκε να εξηγήσει τι μεσολάβησε για να υπάρξει αυτή η διόρθωση. Συγκεκριμένα η ορθή επανάληψη αφορούσε την Αναπτυξιακή Καστοριάς ΑΕ «ΑΝΚΑΣ ΑΕ». Στο αρχικό κείμενο υπήρχε μια εισήγηση που, σε γενικές γραμμές, απαξίωνε ουσιαστικά, τα τελευταία χρόνια, το έργο της εταιρείας και περιόριζε τη δραστηριότητα της αποκλειστικά στη διαχείριση του προγράμματος Leader, κάτι που στη συνέχεια άλλαξε  με την ορθή επανάληψη  να αναφέρει  ότι η εταιρεία είναι ενεργή, απασχολεί μόνιμο προσωπικό και συμβασιούχους, τους οποίους χρησιμοποιεί κατ ́ έργο και πως συμβάλει ενεργά στην αναπτυξιακή προοπτική του τόπου μέσω του τοπικού προγράμματος Leader.  Η Αντιπεριφερειάρχης παραδέχτηκε πως το αρχικό κείμενο κακώς συμπεριλήφθηκε  από κάποιο συνεργάτη της αναλαμβάνοντας την ευθύνη. Σε εκείνο το σημείο της ασκήθηκε κριτική από τον Θ. Καρυπίδη που ζήτησε να ενημερωθεί ενδελεχώς για το θέμα κρίνοντας πολύ σοβαρό τ’ ότι κάποιος συνεργάτης είχε αρχικά εισηγηθεί το συγκεκριμένο κείμενο Ο  Περιφερειάρχης διακρίνοντας πως η Αντιπεριφερειάρχης “στριμώχτηκε” αρκετά έσπευσε να την υπερασπιστεί με αποτέλεσμα να ανεβούν  οι τόνοι και να υπάρξει και πεντάλεπτη διακοπή του περιφερειακού συμβουλίου. Δείτε τι συνέβη στα αποσπάσματα που σας παρουσιάζει το kozan.gr

4 σχόλια

  • Που πας ρε Κασαπιδη με Κοζατσανη κ Βελισσάριο θα σε φαν ζωντανό στις επόμενες εκλογές ούτε δεύτερο γύρο δεν θα πας… Σε κόλλησαν στον τοίχο έχασες τα λόγια σου τα ιδια κ τα ίδια καθε φορά 4χρονια ανυπαρξίας και ανικανότητας

  • Ένας πολιτικά ανίκανος περιφερειάρχης που με το παρεάκι του οδηγούν τη δυτική Μακεδονία στην απόλυτη καταστροφή!!!!
    ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ ΤΈΛΟΣ!!!!
    ΥΓ: αυλικοί στον ΟΑΕΔ!!!

  • Τέτοια ξεφτίλα δύσκολα θα ξαναδούμε, προσπάθησε η κοζατσανη να σωθεί ζητώντας συγνώμη αλλά το θέμα είναι πολύ σοβαρό, άκου υπέγραψε άλλος αντί για την ίδια πού καί αυτό ψέμα μου φάνηκε καί αντί ο κασαπιδης να την επιπλήξει προσπάθησε νά την βγάλει λάδι καί νά την συγχαρεί κιόλας,με τέτοια μυαλά και νοοτροπία σίγουρα θα πατωσετε στις εκλογές δυστυχώς κύριε κασαπιδη.

  • Πολιτικη ΔΕΙΛΙΑ να κατηγορεις υπαλλήλους αντι να λες ξεκαθαρα ποιος το εκανε (μετακλητος).
    Οσο για τον Κασαπιδη αποδεικνυεται αλλη μια φορα ποσο λιγος και ανεπαρκης ειναι.
    Η Δυτικη Μακεδονια αξιζει πολλα περισσοτερα…
    Κοζατσανη οσο συμβουλεύεται τα πολιτικα ΄΄φαντασματα΄΄ αυτα θα παθαινει

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.