Την ευαισθησία του για ακόμη μία φορά προς τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες έδειξε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Εορδαίας

22 Δεκεμβρίου 2022
23:31
Την ευαισθησία του για ακόμη μία φορά προς τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, έδειξε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Εορδαίας, διαθέτοντας τρόφιμα στον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «ΚΑΛΟ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗ» στην Πτολεμαΐδα.
Το Δ.Σ του Κυνηγετικού Συλλόγου όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος προχώρησε στην προσφορά αυτή, με τη συνδρομή και συνεισφορά των κυνηγών-μελών του Συλλόγου αναγνωρίζοντας το σημαντικό ρόλο του Καλού Σαμαρείτη αλλά και τις ανάγκες σίτισης προς τους συνανθρώπους μας, που μη έχοντας την οικονομική δυνατότητα να ανταπεξέλθουν ακόμη και στην αγορά των βασικών αναγκών επιβίωσης, αναγκάζονται να στραφούν προς βοήθεια σε οντότητες και Φιλανθρωπικούς Οργανισμούς.
Είμαστε δίπλα τους και θα είμαστε όποτε μας χρειαστούν.
Ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο χαρούμενες γιορτές με υγεία και ευτυχία

2 σχόλια

  • Ευάλωτες ομάδες είναι και τα σκυλιά των κυνηγών έτσι όπως τα καταντουν αρκετοί από εσας…με τον καινούργιο χρόνο εύχομαι να διευρυνθεί η γκάμα της ευαισθησίας σας.

  • Βρε βάλε το χέρι στην τσέπη και άσε τα μασλατια που να ζηταγαν τιποτα απο σενα
    Μέρες που είναι
    Το ένα μας ξινίζει το άλλο μας μυρίζει
    Η μήπως ξέχασες το κρέας από το κυνήγι αγριοχηρου
    Ωρε Παναγία μου τι μίρλα ειναι αυτη

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.