Το 64ο εορταστικό τεύχος του Together Free Press κυκλοφορεί!

23 Δεκεμβρίου 2022
15:13
Κανένα σχόλιο

 

Αντικρίσαμε το 2022 μέσα από 5 φωτογραφίες. Συζητήσαμε για την ενεργειακή κρίση και για την αλληλεγγύη. Βιώσαμε το έθιμο των κλαδαριών στην Σιάτιστα. Ταξιδέψαμε στο παραμυθένιο Νυμφαίο Φλώρινας . Είπαμε τα κάλαντα και κάναμε τον απολογισμό του Δεκέμβρη. Κάτσαμε κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και ακούσαμε την Χριστουγεννιάτικη ιστορία! Κάναμε ένα Rewind στις αγαπημένες μας προτάσεις από την χρονιά που φεύγει. Εξετάσαμε το θεσμό της συνεπιμέλειας. Συναντήσαμε και γνωρίσαμε τον λογοτένχη, τον δάσκαλο, τον άνθρωπο,   Ισίδωρο Ζουργό.

Ανακαλύψαμε την σκοτεινή πλευρά της  γρήγορης μόδας.  Επισημάναμε την σημασία της πρόληψης που σώζει ζωές. Γνωρίσαμε το «Λημόνεμαν». Κάναμε μια βόλτα στα αγαπημένα στέκια της πόλης  και όχι μόνο. Συνεργαστήκαμε με τους μαθητές και τις μαθήτριες του Ομίλου Σχολικής Βιβλιοθήκης του 3ου ΓΕΛ Κοζάνης και προτείνουμε εφηβικά αναγνώσματα. Μπήκαμε στο εργαστήρι της Ελένης Γκόρα. Ακούσαμε τα 10 αγαπημένα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια μας. Απομυθοποιήσαμε το τέλειο και στολίσαμε ένα λαμπερό δέντρο με τους μαθητές του Δημοτικού σχολείου Κοζάνης Χαρισίου Μούκα. Μαγειρέψαμε τα Κοζανίτικα γιαπράκια της Λόλας. Διαβάσαμε τις Χριστουγεννιάτικες διελεύσεις των άστρων!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.