Τα παιδιά τραγούδησαν κάλαντα Αγγλικά, Γαλλικά ,Γερμανικά και τα Βυζαντινά καθώς και χριστουγεννιάτικους βυζαντινούς ύμνους με συνοδεία οργάνων. Έγινε ανάλυση και θεολογική ερμηνεία της εικόνας της γεννήσεως του Χριστού και όλο το σχολείο έψαλε τα Βυζαντινά κάλαντα! Αφού ανταλλάξαμε ευχές και κεραστηκαμε,τα παιδιά αυθόρμητα με συνοδεία των καθηγητών μετέβησαν σε φορείς της εκπαιδευτικής διοίκησης της πολιτείας.
Την Περιφερειακή Διευθύντρια εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας κ.Δέσποινα Παπαδοπούλου, την Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Νομού Κοζάνης κ Βόντσα Βασιλική και την αντιπεριφερειάρχη κ.Κατερίνα Δαδαμόγια.
Επίσης επισκεφτήκαμε την Ιερά Μητρόπολη Σερβίων και Κοζάνης όπου μας υποδέχτηκε ο πρωτοσύγκελος π. Χριστόφορος Αγγελόπουλος και τον ιερό ναό Αγίου Νικολάου όπου ψάλαμε το Χριστός γεννάται δοξάσατε στον προϊστάμενο του ναού π.Δημήτριο Χαρισίου . Τέλος μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο στο κέντρο της πλατείας τραγουδήσαμε τα κάλαντα, και ευχηθήκαμε το Επί γης Ειρήνη να γίνει πραγματικότητα !!!

23/12 / 2022
Αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου ΓΕΛ Κοζάνης!