Το Κοινωνικό Φροντιστήριο της Ιεράς Μητροπόλεως Σερβίων και Κοζάνης ευχαριστεί τους καθηγητές, τους μαθητές και τους γονείς του 4ου Λυκείου Κοζάνης για την πραγματοποίηση παζαριού στο χώρο του σχολείου

24 Δεκεμβρίου 2022
16:58

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο της Ιεράς Μητροπόλεως Σερβίων και Κοζάνης ευχαριστεί τους καθηγητές, τους μαθητές και τους γονείς του 4ου Λυκείου Κοζάνης για την πραγματοποίηση παζαριού στο χώρο του σχολείου, τα έσοδα του οποίου διατέθησαν για τις ανάγκες του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Ιεράς Μητροπόλεως.

                Ιδιαίτερες ευχαριστίες επίσης οφείλουν να αποδοθούν στον Διευθυντή και στους καθηγητές του 4ου Λυκείου Κοζάνης γιατί πάντοτε στήριζαν και στηρίζουν το Κοινωνικό Φροντιστήριο, αφού οι καθηγητές του σχολείου προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους σ’αυτό από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής του.

                Το Κοινωνικό φροντιστήριο είναι εκκλησιαστικό έργο και συνδράμει στο έργο της πρόσθετης στήριξης μαθητών όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης (Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου, φοιτητές) που οι γονείς τους δεν μπορούν να ανταποκριθούν οικονομικά. Την τρέχουσα σχολική χρονιά φοιτούν σ’αυτό 60 περίπου μαθητές

2 σχόλια

  • Αυτά να τα βλέπει,αυτός που
    μονίμως έχει στο στόχαστρο της
    κριτικής του, της σκληρής, τα παιδιά και
    τους γονείς των.
    Ο Φαρισαιολάτρης και ο αμέτοχος πάντων των ,εν
    τη κοινωνία , συμβαινομένων.

  • Μπράβο σας!

    Είστε άξιοι, με ελάχιστα έως τίποτα διαθέσιμο προσφέρετε πολύτιμη βοήθεια σε αυτούς που το έχουν ανάγκη.

    Η εκκλησία πρέπει να στηρίξει εμπράκτως την προσπάθεια προσφέροντας υλικοτεχνική υποδομή και να σας δώσει την ελευθερία να τα διαχειριστείτε προς το συμφέρον των παιδιών.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.