Τετάρτη 28.12 | Camelot Coffee and spirits | Ώρα: 22:00 – Tο Together Free Press.  ο Βασίλης Κουτσονάνος  και το Camelot Coffee and spirits ενώνουν τις δυνάμεις τους και δημιουργούν μια συναρπαστική εορταστική μουσική βραδιά, για χάρη της Κιβωτού, του πρώτου Κέντρου Αποθεραπείας- Αποκατάστασης, Διημέρευσης, Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ

26 Δεκεμβρίου 2022
20:34
Κανένα σχόλιο

Η συνεργασία είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια κοινοτοπία, είναι γραμμένη στον νήμα της ζωής μας, ξεκινά από τις πιο συνηθισμένες, καθημερινές, δραστηριότητές μας και φτάνει έως τις πιο συνθέτες. Είναι η υπερδύναμη μας! Υπάρχει μια σχεδόν παραμυθένια ιδιότητα στον ρόλο της συνεργασίας στην ανθρώπινη ιστορία!

Όταν ο μουσικός Βασίλης Κουτσονάνος μοιράστηκε μαζί μας την ιδέα του για ένα εορταστικό “μαζί” δεν γνωρίζαμε πως θα ξετυλιχτεί ο μίτος. Αυτό που γνωρίζαμε όμως ήταν ότι ζητούμενο μας είναι να προσφέρουμε όσο και όπως μπορούμε εκεί που καλεί η ανθρώπινη ανάγκη.

Φτάσαμε εκεί όπου η μουσική μπλέκεται με τις λέξεις και η προσφορά κουβαλά ιστορίες.

Μαζί, το Together Free Press.  ο Βασίλης Κουτσονάνος  και το Camelot Coffee and spirits ενώνουν τις δυνάμεις τους και δημιουργούν μια συναρπαστική εορταστική μουσική βραδιά, για χάρη της Κιβωτού, του πρώτου Κέντρου Αποθεραπείας- Αποκατάστασης, Διημέρευσης, Ημερήσιας Φροντίδας Α.μεΑ. που λειτουργεί στη χώρα μας.

Στη μεγάλη αυτή γιορτή θα συναντηθούμε, θα γνωριστούμε, θα μιλήσουμε την γλώσσα της μουσικής!

 

Τετάρτη 28.12 | Camelot Coffee and spirits | Ώρα: 22:00

Project:TOGETHER /

Όλγα Δριβάκου: Φωνητικά

Γιώργος Φωκάς: Φωνητικά, Κιθάρα

Σπύρος Ρασσιάς: Πιάνο

Βασίλης Κουτσονάνος: Μπάσο

Νίκος Βαργιαμίδης: Τύμπανα

Opening Act: Mr. Lawrence

Αfter Party: Dj Νίκος Παύλου

 

* Τα έσοδα θα διατεθούν στην Κιβωτό. Η ενίσχυση θα πραγματοποιηθεί με την αγορά λαχνών.

 

 

Λίγα λόγια για την Κιβωτό

Τι είναι η Κιβωτός

Η «Κιβωτός» έχει την «τιμή» να είναι το πρώτο Παιδιατρικό Κέντρο, στην Ελλάδα, Αποθεραπείας – Αποκατάστασης, Διημέρευσης, Ημερήσιας Φροντίδας Α.μεΑ. που λειτουργεί από το 2000 ως Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου στον Άργιλο Κοζάνης.

Σε ποιους απευθύνεται

Η «Κιβωτός» στη διάρκεια των 22 χρόνων λειτουργίας της, έχει προσφέρει υπηρεσίες ολοκληρωμένης θεραπευτικής αγωγής, συνολικά σε περισσότερα από 2000 παιδιά με αναπηρίες και αναπτυξιακές διαταραχές, συμπεριλαμβανομένης και της

υποστήριξης των οικογενειών τους. Στο παρόν, προσφέρει υπηρεσίες συνολικά σε περισσότερα από 100 παιδιά, με διαταραχές στην ανάπτυξη, της Δυτικής Μακεδονίας.

Στόχος της Κιβωτού

Στόχος της «Κιβωτού» είναι η Αποθεραπεία και Αποκατάσταση παιδιών με αναπηρίες και αναπτυξιακές διαταραχές, με ταυτόχρονη υποστήριξη των οικογενειών τους.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στην πρώιμη παρέμβαση της βρεφικής και παιδικής ηλικίας βάσει σύγχρονων θεραπευτικών μεθόδων, με τη συνεχή εξειδίκευση των μελών της ομάδας αποκατάστασης. Στην «Κιβωτό», ήδη από την αρχή της λειτουργίας της, εκτός από τα προγράμματα με αμιγώς θεραπευτικό χαρακτήρα, δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα και στην υλοποίηση δράσεων στην κοινότητα. Η «έξοδος» των παιδιών με αναπηρίες από το οικείο

περιβάλλον τους προς την ευρύτερη κοινότητα, έχει ως στόχο τόσο την εκπαίδευση στην ανεξαρτησία τους και τη συμμετοχή τους στην κοινότητα, όσο και την εξοικείωση και προσαρμογή του φυσικού και ανθρωπογενούς περιβάλλοντος στην αναπηρία.

Το όραμα της ομάδας

  • Τα παιδιά με δυσκολίες στην ανάπτυξη να έχουν επιλογές διεκδικώντας τη Χαρά!
  • Τα μικρά ή μεγάλα «μπορώ» του κάθε παιδιού να καθρεφτίζονται στα μάτια των μεγάλων ώστε να τους δίνονται οι ευκαιρίες να τα πραγματοποιήσουν…

Όλοι μαζί

με σεβασμό στη μοναδικότητα του κάθε παιδιού

με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην οικογένεια μέσα σε φιλικό για το παιδί περιβάλλον να συνεχίσουμε να διεκδικούμε το δικαίωμα των παιδιών στη Συμμετοχή…

 

 

Xορηγοί εκδήλωσης:

A.EKKENTRO

Bambas Frost

Semertzidis Vehicle Recycling

Mam.Honey

 

Να είστε εκεί!

 

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.