Σ. Καμπουρίδης κατά της Δημοτικής Αρχής: “Ο κουρασμένος και γερασμένος Δήμος Κοζάνης δεν κατάφερε να κρατήσει στην πόλη τον κόσμο και τα παιδιά σίγουρα όμως κατάφερε να κρατήσει τα αδέσποτα ευτυχώς γιατί κάτι κινείται στην πόλη” (Bίντεο)

27 Δεκεμβρίου 2022
10:50

“Ο κουρασμένος και γερασμένος Δήμος Κοζάνης δεν κατάφερε να κρατήσει στην πόλη τον κόσμο και τα παιδιά σίγουρα όμως κατάφερε να κρατήσει τα αδέσποτα ευτυχώς γιατί κάτι κινείται στην πόλη”  έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ο επικεφαλής του συνδυασμού “Εδώ Κοζάνη” Σ. Καμπουρίδης αναρτώντας και σχετικό βίντεο

11 σχόλια

  • Καλά…. Για τα αδέσποτα κράτα μικρό καλάθι κι εσύ… Μας τα είπαν κι άλλοι.. Εκτός αν έχεις μιλήσει με Μέγαρο Μαξίμου και σου είπαν ότι θα αλλάξουν το νόμο.

  • Οι κοζανίτες 70 χρόνια τώρα με τη ΔΕΗ έχουν μάθει να κάθονται και το χρήμα να πέφτει απ’ τον ουρανό. Η νοοτροπία τους είναι νοοτροπία χωριού 4-5 χιλιάδων κατοίκων.

  • Λαθος μέγα νομίζετε ότι είναι η Κοζάνη η πόλη που έχει τους δεητζηδες οι συγκεκριμένοι ζουν στα χωριά η πόλιτες της Κοζάνης είνσι εκτός ΔΕΗ Λόγω εντοπιότητας

      • Βρε πάτε καλά;;; ψάξου γύρω σου στην οικοδομή σου κτλ να δεις πόσους έχεις…τι πολίτες Κοζάνης μας λες;;για τους 8.000 αν είναι και τόσοι ανταμ παπανταμ στους 40000??.. μέχρι το 93 που έγιναν οι τελευταίες μεγάλες προσλήψεις τι εντοπιότητα υπήρχε;;

  • Σταύρο καλά τα λες και κάποιους δεν τους αρέσει η αλήθεια. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ. Η εκλογές έρχονται.

  • Καλά το θέμα με τα αδέσποτα μην το εμπλέκετε με όλα τα άλλα και το κολλάτε παντού, δεν είναι καλό ξεκίνημα για προεκλογική εκστρατεία..και μακάρι να έχετε το νου να μην υποσχεθειτε όλοι οι υποψήφιοι κάτι που δεν μπορείτε να τηρήσετε..τα αδέσποτα δεν είναι σκουπίδια και η σωστή διαχείριση τους χρειάζεται να γίνει από ανθρώπους που ενδιαφέρονται και για τους δημότες και για τα ζώα…πάντως το θέμα “αδέσποτα” δεν προσφέρετε προς εκμετάλλευση για εκλογική εκστρατεία γιατί θυμίζει όλους τους προηγούμενους…φάουλ στην έναρξη…κατά τα άλλα η κριτική στον Δήμο και για το θέμα των εκδηλώσεων πρέπει να γίνεται.

  • Σήμερα το πρωί στην είσοδο τού δημοτικού κήπου έγινε ένα μάτς με έναν ηλικιωμένο κ πέντε αδέσποτα πού το ένα τον πλησίασε αρκετά επιθετικά γαβγίζοντας σαν τρελό εγώ ήμουν ακριβώς απέναντι στον δρόμο έπαθα πλάκα με τον παππού μιλάμε μηδέν φόβος έκανε κάτι περίεργες καράτε κινήσεις για να τα διώξει και τα κατάφερε φαντάσου να ήταν στην θέση του να ήταν ένα μικρό παιδί ..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.