Στεκόμαστε όλοι μαζί δίπλα στην τοπική οικονομική δραστηριότητα για να αντιπαλέψουμε την προκλητική πολιτική Μητσοτάκη (Γράφει ο Ρούλης Κοκελίδης)

27 Δεκεμβρίου 2022
13:54

Σε κάθε γιορτινή περίοδο δημιουργείται μια ΜΑΓΙΚΗ κατάσταση επαφής πραγματικής αλληλεγγύης. Γενικα απλώνουμε το χέρι μας ο ένας στον  άλλον!!! Στην φετινή γιορτινή περίοδο όμως η οικονομική  δραστηριότητα, αντιμετωπίζει ιδιαίτερα  σοβαρά προβλήματα γιατί η βαθειά κρίση της περιοχής από την αντιλαϊκή σκληρή νεοφιλελεύθερη πολιτική της σημερινής Κυβέρνησης με την βίαιη αυταρχική απολιγνιτοποίηση, την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ. χωρίς  διάλογο, χωρίς σχεδιασμό  χωρίς συναίνεση της κοινωνίας  ,έχει επηρεάσει  αρνητικά πολλαπλασιαστικά την εμπορική κίνηση λόγω υποανάπτυξης ,αύξησης της ανεργίας ιδιαίτερα  της ΝΕΟΛΑΙΑΣ και φτωχοποίησης της περιοχής.

 -Τώρα  πού η κοινωνία  όλοι μας  συνειδητοποίησαμε χειροπιαστα’ πλέον ότι η πολιτική Μητσοτάκη είναι Ο ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ ΤΩΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ στηρίζουμε τα τοπικά μαγαζιά, τους εμπόρους,την αγορά της περιοχής μας που έχει ποιότητα και προσιτές τιμές!!!

-Στεκόμαστε όλοι μαζί δίπλα στην τοπική οικονομική δραστηριότητα για να αντιπαλέψουμε την προκλητική πολιτική Μητσοτάκη που επιδιώκει να δημιουργήσει ρήξη στα μεσαία και μικρομεσαία στρώματα με βασικό στόχο την μείωση των στρωμάτων αυτών  σύμφωνα με την κυνική πρόταση  της επιτροπής  Πισσαρίδη!!    Η ΛΑΙΚΗ  ΟΡΓΗ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ  καθημερινά ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΑΚΟΥ !!!
– Υπάρχει πλέον  η πεποίθηση της πλειοψηφίας  του Ελληνικού  Λαού ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική  Συμμαχία έχει όλες τις προϋποθέσεις, με ένα σύγχρονο κυβερνητικό πρόγραμμα που θα βασίζεται στο τρίπτυχο ,” δίκαιη αύξηση εισοδημάτων-δίκαιη αναδιανομή- δίκαιη ρύθμιση χρεών “, να βγει νικητής πρωτοστατω’νταςστην δημιουργία μίας  προοδευτικής Κυβέρνησης  συνεργασίας.

14 σχόλια

  • Καλές Γιορτές και Ευτυχισμένο το νέο έτος κ. Κοκκελίδη, αλλά απο που προκύπτει ακριβώς οτι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τις “προϋποθέσεις” να ξανακυβερνήσει; Νομίζω οτι το 2015 είναι παρελθόν, οι συνθήκες διαφορετικές αλλά κυρίως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αλλιώς….Ο ΣΥΡΙΖΑ ως κόμμα “διαμαρτυρίας” και “αυταπάτης” έχει πεθάνει την ημέρα που ορκίστηκε κυβέρνηση, τότε στο κοντινομακρινό 2015…Εξαπατήθηκε το ίδιο όσο ακριβώς θέλησε να εξαπατήσει…Η ιστορία έγραψε, ο λαός έμαθε (και αλίμονο αν δεν έμαθε…). Τώρα αν μένει κάτι είναι απλά να λυπούμαστε πολύ για όλους τους ιδεολογικά άστεγους που δημιούργησε όλη αυτή η “αναμπουμπούλα”. Αλλά σάμπως στην ¨αναμπουμπούλα” δεν παιζόταν πάντοτε το παιχνίδι της αριστεράς και της προόδου;;;

  • Από λόγια σε χορτάσαμε κι εσένα Ρούλη…..
    ‘’ στεκόμαστε όλοι δίπλα στην τοπική οικονομικη δραστηριότητα….’’ Με ποιον τρόπο στέκεσαι κύριε Κοκελιδη ?? Και όλοι οι υπόλοιποι πολιτικοί??
    Όλο λόγια λόγια ειστε όλοι.Πράξεις πουθενά και ποτέ από εσάς
    Πες μας Ρούλη τον τρόπο με τον οποίο στέκεσαι δίπλα όπως λες…….Με άρθρα στις ιστοσελίδες?? Πράξη κύριε , πράξη !!!
    Αυτό προσδιορίζεστε όλοι σαν πολιτικοί, μόνο για να πάρετε κάποια θέση, και να εξασφαλίσετε τα προς το ζην και τη σύνταξη σας……
    Τι κάνατε γι αυτόν τον τόπο όλα τα χρόνια που πέρασαν???
    Τίποτα !!! Ένα μεγάλο τίποτα.
    Άσε μας λοιπόν με τα άρθρα σου και τα παχιά λόγια .
    Αδειάστε μας τη γωνία όλοι οι καιροσκόποι.
    Δουλειά θέλει ο τόπος, Δουλειά και να νοιάζεστε για την νεολαία που ξημεροβραδιάζεται στα καφέ και τα μπαρ γιατί η ανεργία πάει σύννεφο

  • Μετα απο τη δηλωση μεγαλοστελεχους του συριζα πως η κανονικοτητα δεν υπηρξε ποτε ευκαιρια για την αριστερα,πρεπει να ξαναγινω χαζος για να ψηφισω συριζα.Δηλ.εσεις θελετε αναμπουμπουλα.

  • Καθονται ορισμενοι απο την φιλελευθερη παραταξη και ακουνε τα ufo του πασοκ,μερικοι τα βολευουν και σε θεσεις,τους ειδατε τωρα πραγματικα τι ειναι ,απολαυστε τους λοιπον!Δεν τρωμε ολοι σανο!Για το μισθο και την εξουσια ερχονται και γλυφουν ξυπνατε,ειναι ικανοι για παντα ,αρκει να ειναι στην επιφανεια….βεβαιως επιπλεουν στο νερο διαφορα……

  • Η συγκριση αναμεσα στον μητσοτακη και την κυβερνηση τσιρκο του τσιπρα ειναι χαωδης,η διαφορα στις εκλογες θα ειναι 9 με 10 μοναδες υπερ της ΝΔ και χαλαρα κιολας!!! Ο κοσμος δεν ξεχνα την αποτυχημενη κυβερνηση του τσιπρα,τιναξε την χωρα στον αερα!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.