kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Τι θα γίνει αν θα χάσεις για 3η συνεχόμενη φορά;

27 Δεκεμβρίου 2022
16:19

Μπορεί ο Β. Κωνσταντόπουλος να έλαβε την απόφαση, προσφάτως, να είναι εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Σερβίων, ωστόσο πολλοί είναι εκείνοι που, ενώ το(ν) στήριξαν όλα τα προηγούμενα χρόνια, αμφισβητούν την εκ νέου πρόθεσή του να διεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο. “Aντέχεις να χάσεις για 3η φορά; Πως θα το διαχειριστείς;”, είναι μερικά από τα ερωτήματα που του θέτουν, με τον πρώην Δήμαρχο Σερβίων να πιστεύει πως κάτι μπορεί να αλλάξει αυτή τη φορά.

Η Χύτρα

28 σχόλια

  • Δεν έχασε καμία φορά, το ποσοστό που θέλει τον κωνσταντοπουλο δήμαρχο είναι πολύ μεγάλο και το ξέρεις και θα είναι εκ νέου δήμαρχος εάν πάλι χάσει με κορώνα γράμματα είναι άλλο θέμα

  • Καλή η Σπυρίδου αλλά λίγη για Δήμαρχος! Ο Ελευθερίου αν καταφέρει να κατέβει θα είναι τρίτος!
    Ολα δείχνουν πως ο Βασίλης αυτή τη φορά θα εκλεγεί άνετα!

  • Ο συνδιασμός του Βασίλη, σε μεγάλο βαθμό, είναι έτοιμος και με νέα αξιόλογα άτομα! Αλλοι τρέχουν και δεν φτάνουν

  • Ο κ. Κωνσταντόπουλος είναι το “ανάχωμα” στην κατρακύλα του Δήμου. Τεχνοκράτης, πολιτικός και με εμπειρία, μπορεί να οργανώσει τον δήμο Σερβίων. Και ας μην ξεχνάμε πως δεν είναι μόνος του. Έχει τα καλύτερα στελέχη του δήμου.
    Αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή. Όποιος αγαπά τον Δήμο Σερβίων ψηφίζει τον κ. Κωνσταντόπουλο και την ομάδα του.

  • Όποιος αγαπά τον Δήμο Σερβίων ψηφίζει τον κ. Κωνσταντόπουλο και την ομάδα του
    ΣΩΣΤΟΣ Ο 19:29! ΑΚΡΙΒΏΣ ΕΤΣΣΙ ΕΙΝΑΙ

  • Ο εγωισμος ειναι κακος συμβουλος.Οτι ειχε να προσφερει το προσφερε,τελος.Υοαρχουν και νεοι ανθρωποι με οραματα και αξιες.Ας τους δοκιμασουμε.

    • Θα συμφωνούσα μαζί σου 21:55, αν μας εδειχνες ένα νέο που να έχει διάθεση να ασχοληθεί.
      Γιατί αυτοί που ακούγονται είναι ακατάλληλοι.

  • Δεν ξέρουμε εάν θ αβγει ο Κωνσταντόπουλος αλλά όλοι στον δήμο Σερβίων ξέρουμε ότι ΔΕΝ θα βγει ο Ελευθερίου.

    εδώ ο ελευθερίου είναι ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ στο δημοτικό συμβούλιο ο πρόεδρος του συμβουλίου έχει πανελλαδικό ρεκόρ όλων των εποχών ΜΗ ΑΠΟΔΟΧΗΣ (6 ΣΤΟΥΣ 27!) πάντως πολύ “καλό” το ερώτημα της χύτρα;!
    αντί να ασχολείται με την δημαρχία γιατί ο δημοσιογράφος κρίνει και ελέγχει την εξουσία ελέγχει την αντιπολίτευση!
    Και η «χύτρα» αναρωτιέται τι θα γίνει εάν ξαναχάσει ο Κωνσταντόπουλος!
    Ε τι θα γίνει; Δικαίωμά του είναι να είναι υποψήφιος άλλωστε βγήκε άλλος μπροστά και του έκοψε τον δρόμο;

  • ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΙΝΑΝ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ.ΟΙ ΝΕΟΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.ΣΕ ΚΟΙΤΑΝ ΜΕ ΚΑΛΟ ΜΑΤΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΩΝ/ΛΟ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΙΤΑΕΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΔΑΓΚΩΣΕΙ

    • Ε φάε τώρα ειρωνία και νταηλικι που ζαλίζεσαι με το ύφος του Κωνσταντοπούλου!
      Και ξαναψηφίσε τον κότσο να μείνουν οι Γουλές σαν το πιο μακρινό χωριό από τα Σέρβια και να έχεις ανάπτυξη με χωματερή αμιάντου!

  • Ε τι θα γίνει; Δικαίωμά του είναι να είναι υποψήφιος άλλωστε βγήκε άλλος μπροστά και του έκοψε τον δρόμο; ο μόνος βέβαιος ότι θα χαιρετήσει είναι ο δήμαρχος σερβίων

    εδώ ο ελευθερίου είναι ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ στο δημοτικό συμβούλιο ο πρόεδρος του συμβουλίου έχει πανελλαδικό ρεκόρ όλων των εποχών ΜΗ ΑΠΟΔΟΧΗΣ (6 ΣΤΟΥΣ 27)

    Έχουν βγει ανακοινώσεις κατά του δημάρχου από ένα σωρό φορείς για την συμπεριφορά και για ενέργειες που ΗΔΗ ελέγχονται
    Υπάρχουν πολλές αποφάσεις του που έχουν βγει άκυρες!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.