kozan.gr: To βιβλίο, της εκ Σερβίων, Ολυμπίας Τσικαρδάνη, παρουσιάστηκε, το βράδυ της Τετάρτης 28/12, στο Βελβεντό (Βίντεο)

29 Δεκεμβρίου 2022
07:40
Κανένα σχόλιο
To απόγευμα της Τετάρτης 28 Δεκεμβρίου, ο Μορφωτικός Όμιλος Βελβεντού, οι εκδόσεις Παρέμβαση κι ο Σύνδεσμος Φιλολόγων, συν-διοργάνωσαν στο Πνευματικό Κέντρο του Βελβεντού  την παρουσίαση του βιβλίου “Τα Τοπία της Στοργής” της Ολυμπίας Τσικαρδάνη. Για το έργο μίλησαν η Διευθύντρια της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, Δρ Βόντσα Βασιλική κι η φιλόλογος Βίκυ Χατζηκυριάκου. Το συντονισμός της παρουσίασης είχε η ηθοποιός Αλεξάνδρα Ιγνατίδου. Την εκδήλωση πλαισίωσαν μουσικά ο Τριαντάφυλλος Μαμάκος κι η Αγγέλη Μιμή.

Πρόκειται για μια συλλογή ιστοριών που ταξιδεύουν τον αναγνώστη στο παρελθόν. Κάθε μια από αυτές είναι και μια διαφορετική διαδρομή σε δράματα ατομικά, σε όνειρα χειροπιαστά και σε αυλές που ντύνουν με χρώματα λυρισμού την αγάπη. Ένα ανθρώπινο παζλ με χαρακτήρες οικείους, απλούς, φτιαγμένους από το υλικό της αντοχής στο αίνιγμα της μοίρας. Μιας μοίρας που ζωντανεύει τοπία ανθρωπιάς με πρόσωπα γήινα, ευάλωτα, γοητευτικά. Πρόσωπα σχεδόν αληθινά.

 

 

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.