kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ή………

29 Δεκεμβρίου 2022
08:37

Στην πολιτική πιάτσα πολλοί θεωρούν δεδομένο, για μια σειρά από υποκειμενικούς κι αντικειμενικούς λόγους, πως ο Κ. Μιχαηλίδης δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης, όσο κι αν το επιθυμεί ο ίδιος,  γεγονός που αναμένεται να αποτυπωθεί και πρακτικά, λίαν προσεχώς, κατά τη προσπάθειά του, εφόσον κι εάν, επιχειρήσει να καταρτίσει ψηφοδέλτιο. Αυτό που πλέον αναρωτιούνται είναι αν αυτή η εξέλιξη θα αποτελέσει αφορμή για εκείνον να πει οριστικό “αντίο” στην αυτοδιοίκηση ή θα επιλέξει κάποια άλλη διαδρομή. Πάντως κάποιοι πιστεύουν πως θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Λ. Μαλούτα, αν εν τελει κι αυτός είναι εκ νέου υποψήφιος ή ενδεχομένως να μεταπηδήσει στην Περιφέρεια εφόσον εκεί δημιουργηθεί κάποιο αυτοδιοικητικό σχήμα που θα τον αντιπροσωπεύει.

Η Χύτρα

12 σχόλια

  • Κυριάκο τέλος.. νέος δήμαρχος Κοζάνης Δημήτρης κοεμτζόπουλος να το καταλάβεις επιτέλους Δεν σε θέλουμε.
    Κατέβα με τον Δημήτρη Κυριάκο και άσε τον εγωισμό.

  • Βρε παιδιά έχει κουράσει ο άνθρωπος. Δεν τον βλέπετε; Βαριέται. Οκ ναι έχει τη δυνατότητα να βγαίνει αλλά καταλαμβάνει μια θέση είτε στο δήμο είτε στη περιφέρεια που θα μπορούσε κάλλιστα να την αξιοποιήσει οποιοσδήποτε άλλος έχει όρεξη.

  • Να βάλει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον δήμο που θα κατέβει υποψήφιος δήμαρχος ο Χρονης Ακριτιδης (Βυρωνα , Ζωγράφου κάπου εκει)

  • Ο Κυριάκος Μιχαηλίδης θα κατέβει Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Νέο Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Δημήτρη Σαββόπουλο…μαζι με τον Τάκη ο Κυριάκος ειναι φίλοι.

  • Αγαπητή χύτρα,διαβάζω πάντα με ενδιαφέρον τις αναρτήσεις σου , αλλά για την συγκεκριμένη, θεωρώ ότι κάνεις λάθος εκτίμηση. Ο κ Μιχαηλίδης θά τό σκεφτόταν διπλά και περισσότερο,για να βάλει υποψηφιότητα από ΔΉΜΑΡΧΟΣ, κλητήρας!

  • Ο Μιχαηλίδης θα κατεβει περιφερειακος Σύμβουλος με τον Δημήτρη Σαββόπουλο το Νέο Περιφερειαρχη και θα γίνει αντιπεριφερειαρχης..ξερει ότι δεν μπορεί να πάει για δήμαρχος και θα κατέβει περιφέρεια με τον Δημήτρη Σαββόπουλο..

  • Ο Κυριάκος ως υποψήφιος σύμβουλος είτε στο δήμο είτε στην περιφέρεια, δεν μπορεί να εκλεγεί και το ξέρει.

  • Χύτρα θα μου επιτρέψεις να πω ότι,θα ήταν ενδιαφέρουσα μια υποψηφιότητα του Μιχαηλίδη στον δήμο Κοζάνης,για να δούμε τελικά πόσο αποδεκτές είναι οι πρακτικές του εν λόγω κυρίου στα αυτοδιοικητηκά!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.