Το νέο κατάστημα Join Plus επί της οδού Πλ. 28ης Οκτωβρίου (παραπλεύρως Body Shop), άνοιξε την βιτρίνα του στο κέντρο της πόλης της Κοζάνης, καλώντας κάθε γυναίκα να πιστέψει στην ομορφιά και την εσωτερική της δύναμη για να διεκδικήσει αυτό που θέλει!

Μέσα από την πολυετή εμπειρία μας στο χώρο του plus size της γυναικείας ένδυσης, στηρίζουμε ακόμα πιο δυναμικά το όραμά μας να είμαστε ο απόλυτος προορισμός ένδυσης για τις νέες γυναίκες και όχι μόνο, που σέβονται και αγαπούν το σώμα τους.

Στο Join Plus γνωρίζουμε ότι ένα μέγεθος δεν ταιριάζει σε όλους. Oι επιλογές μόδας που διαθέτουμε στα νεανικά ρούχα είναι με μοντέρνα και κλασσική γραμμή, σε πολλά μεγέθη, καλοραμμένα που συνδυάζουν άριστα τη σχέση ποιότητας και τιμής.

Παθιασμένοι με την άψογη εφαρμογή, σχεδιάζουμε πάντα με στόχο να αποθεώσουμε τις γυναικείες καμπύλες. Είμαστε εδώ για κάθε γυναίκα με καμπύλες που απαιτεί να βρίσκει ακριβώς αυτό που της αρέσει, στο μέγεθός της. Υπόσχεση μας: η άψογη εφαρμογή και η αξεπέραστη ποιότητα. Χωρίς ταμπέλες, χωρίς περιορισμούς!

Ποιος είπε ότι οι γυναίκες με καμπύλες δεν μπορούν να είναι κομψές και φινετσάτες;

 

Πλ. 28ης Οκτωβρίου 25

Τηλ: 2461181810

Κοζάνη