Βέροια: Νεκρό μωρό στο φράγμα του Αλιάκμονα – Πληροφορίες ότι το σκότωσε η μητέρα του

2 Ιανουαρίου 2023
09:02
Κανένα σχόλιο

To μωρό εντοπίστηκε νεκρό στο φράγμα του Αλιάκμονα στη Βέροια, με τους αστυνομικούς να βρίσκονται πολύ κοντά στην άκρη του νήματος. Στη διαπίστωση όλων όσων προηγήθηκαν πριν το ανατριχιαστικό συμβάν…

Το αγγελούδι, ένα κοριτσάκι μόλις 11 μηνών, βρέθηκε νεκρό στο φράγμα του Αλιάκμονα, μέσα στα παγωμένα νερά. Περαστικοί που είδαν τις ανατριχιαστικές εικόνες ειδοποίησαν την αστυνομία, με τις έρευνες να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για δολοφονία. Ότι το μωρό άφησε στο σημείο η μητέρα του, που αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα. Το κοριτσάκι ξεψύχησε μέσα σε λίγα λεπτά και έτσι όταν μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, οι γιατροί δεν είχαν περιθώρια να το επαναφέρουν.

Το μωρό βρέθηκε νεκρό στο φράγμα του Αλιάκμονα στη Βέροια, αργά το βράδυ της Πρωτοχρονιάς από περαστικούς. Ο θάνατός του, διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο της Βέροιας, λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Οι γιατροί που κλήθηκαν να διαχειριστούν το συμβάν, ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία.

Τους αστυνομικούς είχαν ειδοποιήσει νωρίτερα και κάτοικοι της περιοχής που είδαν το 11 μηνών κοριτσάκι νεκρό στα παγωμένα νερά του φράγματος.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το μωρό, άφησε στα παγωμάνα νερά του ποταμού η ίδια του η μητέρα, για να ξεψυχήσει. Η 20χρονη, που πέταξε το βρέφος φαίνεται να έχει ψυχολογικά προβλήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το τοπικά μέσα η 30χρονη γυναίκα αρχικά έπεφτε σε αντιφάσεις, υποστηρίζοντας ότι το μωρό το είχε αφήσει σε άλλο σημείο αλλά μετά από πιέσεις των αστυνομικών ομολόγησε ότι έριξε το μωρό μέσα στον ποταμό Αλιάκμονα.

Στο σημείο έφτασαν δύτες της ΕΜΑΚ οι οποίοι και ανέσυραν το μωρό νεκρό.

ΠΗΓΗ newsit.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.