Δήλωση Ολυμπίας Τελιγιορίδου: Μετά την ανακοίνωση της μετατροπής της Καστοριάς σε μονοεδρική περιφέρεια κυκλοφορούν διάφορα fake news

3 Ιανουαρίου 2023
09:48

 

Μετά την ανακοίνωση της μετατροπής της Καστοριάς σε μονοεδρική περιφέρεια κυκλοφορούν διάφορα fake news τοπικά ότι σκοπεύω να «μετακομίσω» εκλογικά και να διεκδικήσω σε άλλη περιφέρεια όπως Αθήνα ή Θεσσαλονίκη την εκλογή μου.

Ενημερώνω τους ευφάνταστους «σεναριογράφους» πως εγώ είμαι Καστοριανή και η ψήφος που διεκδικώ είναι των συμπολιτών μου γιατί πιστεύω πως μπορούμε μαζί να σταματήσουμε τον κατηφορικό εφιάλτη που ζεί η Π.Ε. Καστοριάς τα τελευταία χρόνια.

Η μετατροπή της Καστοριάς σε μονοεδρική περιφέρεια επιβεβαίωσε την σκληρή πραγματικότητα που αποτυπώθηκε στην απογραφή: ο νομός μας «μικραίνει» πληθυσμιακά και κινδυνεύει να βρεθεί στο περιθώριο τις επόμενες δεκαετίες. Πιστεύω ακράδαντα ότι για την μεγάλη πλειοψηφία των Καστοριανών, ανεξάρτητα από την κομματική προτίμηση του καθενός, αυτό είναι το σημαντικό που πρέπει να το διαχειριστούμε με ψυχραιμία, αλλά χωρίς καμία αναβλητικότητα και κυρίως με σοβαρότητα. Αξίζει να δώσουμε αυτήν τη μεγάλη μάχη και να αγωνιστούμε μαζί με όλες μας τις δυνάμεις για το καλύτερο.

Είμαι παρούσα εδώ, στον τόπο μας, για την νέα μας γενιά, τους ηλικιωμένους μας, για τους ανθρώπους του μόχθου και της προσπάθειας. Αξίζει για την Καστοριά μας, την Καστοριά που όλοι μας της χρωστάμε και δεν χρωστάει σε κανέναν τίποτα.

11 σχόλια

  • σε όλη την Ελλάδα μειώθηκε ο πληθυσμός … αφήστε τα παραμυθάκια σαν να συνέβη μόνο εδώ ή εκεί αλλά σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ όπως συμβαίνει στις ανεπτυγμένες δυτικές κοινωνίες.

      • τα ίδια Πτολεμαΐδα Κοζάνη Φλώρινα Γρεβενά Αθήνα Θεσσαλονίκη Λάρισα. Επιχειρήσεις ανοίγουν και κλείνουν το θέμα είναι το ισοζύγιο να είναι θετικό … αλλά με την συνεχή μείωση του πληθυσμού αυτό είναι ολοένα και δυσκολότερο.

  • Η Καστοριά έχει καταστραφεί οικονομικά και οι τοπικοί άρχοντες (δήμαρχοι, βουλευτές, γραφείο πρωθυπουργού) χορεύουν και γλεντούν στα καρναβάλια. Καμιά ουσιαστική βοήθεια την ώρα που ο τόπος μαραζώνει και η ανεργία βρίσκεται σε τραγικό επίπεδο.

  • Σήμερα τα Ελληνόπουλα (ήτε μένουν στην Ελλάδα ήτε φεύγουν στο εξωτερικό) ….
    …τι γνώμη έχουν για το γάμο;
    Παντρεύονται…… κάνουν οικογένεια…;
    Τι γνώμη έχουν για τα δύο φύλα
    (Αρσενικό και θηλυκό) μήπως ανακάλυψαν καί άλλο φύλο; πόσα παιδιά κάνουν;
    Από δω βγαίνει το συμπέρασμα γιατί μειώνεται ο πληθυσμός.
    Όσο για δουλειές….να κάτσουν στον τόπο τους καί νά παλέψουν όπως οι γονείς τους!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.