Συνεδριάζει την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου το Περιφερειακό Συμβούλιο Δ. Μακεδονίας

4 Ιανουαρίου 2023
08:52

 

1: Ενημέρωση για την Υψηλή Γέφυρα Σερβίων και έγκριση του τρόπου δημοπράτησης του έργου με τίτλο: «Δομική Ενίσχυση και Αποκατάσταση Ακραίων Σπονδύλων Μ6.2 Υψηλής Γέφυρας Σερβίων».

Εισηγητής : ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, κ.Γεώργιος Κασαπίδης.

2: Η Π.Ε. Γρεβενών στο Πρόγραμμα Leader.

Εισηγητής : ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε.Γρεβενών, κ.Αθανάσιος Φωλίνας.

3: Έγκριση συμμετοχής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην ένωση «Hydrogen Europe» και έγκριση ετήσιας συνδρομής προς το σκοπό αυτό.

Εισηγητής: ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, κ.Γεώργιος Κασαπίδης

 

Η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου

Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

 Καλλιόπη Κυριακίδου – Τσιάγγου

4 σχόλια

  • Το ποσό που πληρώνετε ως συνδρομή για το “Hydrogen Europe” μας το είπατε; Πότε θα δώσετε στη ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ τα στοιχεία για την υψηλή γέφυρα και την ασφάλειά της;

  • ΣΕ ΟΛΑ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ Ο ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ.ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ. ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΟΝΟΛΥΚΟΣ ΠΑΝΤΑ. ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ,ΟΣΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΔΕ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΩΣ ΣΑΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ? ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ. ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΔΙΧΩΣ ΠΡΟΥΓΟΥΜΕΝΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!

  • Η Λουδοβίκεια αντίληψη συνεχίζεται!!!!
    Το επερχόμενο μαύρισμα πολαπλασιάζεται!!!
    Οι βολεμένοι με τους παχυλούς μισθούς…μούγκα στην στρούγκα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.