H 20η EXPOWEDDING θα ανοίξει τις πύλες της, για τα μελλόνυμφα ζευγάρια, στις 14 Ιανουαρίου 2023 στο Βελλίδειο Θεσσαλονίκης

4 Ιανουαρίου 2023
11:22
Κανένα σχόλιο

Σε μια ξεχωριστή και ιδιαίτερη διοργάνωση  η 20η EXPOWEDDING θα ανοίξει τις πύλες της στις 14 Ιανουαρίου 2023 στο Βελλίδειο Θεσσαλονίκης για τα μελλόνυμφα ζευγάρια.

Η ExpoWedding είναι μια γιορτή, είναι ένα τριήμερο γεμάτο θετική ενέργεια και πολλά χαμόγελα. Η ομορφιά, η υψηλή αισθητική, η δημιουργικότητα των εκθετών και το πάθος των διοργανωτών συναντιούνται για να δημιουργήσουν το απόλυτο bridal event της χρονιάς.

Σε αυτό το γαμήλιο ραντεβού εκθετών και μελλόνυμφων θα παρουσιαστούν νέες τάσεις, ιδέες και προτάσεις για τους γάμους και τις βαπτίσεις του 2023. Μοναδικές εκπλήξεις και πλούσια δώρα από τους εκθέτες περιμένουν τους επισκέπτες της ExpoWedding.

Ένα super τυχερό ζευγάρι θα κερδίσει ένα μοναδικό τριήμερο διακοπών με ιστιοπλοϊκό σκάφος αξίας 2400€ προσφορά της NorthAegeanSailing.

Υπέροχες δημιουργίες νυφικών και βραδινών από SPOSA MODA, EVGENIA-JustinAlexander, TEOKATH, ONEIREMENES STIGMES, VERA WEDDINGS και WHITE ANGELS θα παρουσιαστούν σε μια σειρά επιδείξεων.

Αν λοιπόν παντρεύεστε ή βαπτίζετε μην χάσετε το μεγάλο ραντεβού της χρονιάς 14-16 Ιανουαρίου 2023, για να οργανώσετε το γάμο ή την βάπτιση του παιδιού σας ευκολά και γρήγορα επιλέγοντας παράλληλα τους κατάλληλους συνεργάτες που θα εκπληρώσουν το όνειρο σας για ένα μοναδικό event.

Περισσότερες πληροφορίες ExpoWedding.gr

Δωρεάν parking για όλους τους επισκέπτες εντός του χώρου της ΔΕΘ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.