kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Τείνει προς την “έξοδο”…αλλά αναμένουν και την επίσημη τοποθέτησή του

5 Ιανουαρίου 2023
07:03

 

Αν και δεν έχει λάβει ακόμη την οριστική του απόφαση, με βάση αυτά που εκμυστηρεύεται σε φίλους και συνεργάτες, ειδικά το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο Κ. Κυριακίδης δε δείχνει στην παρούσα χρονική συγκυρία έτοιμος γι’ αυτό που άφηνε να εννοηθεί ξεκάθαρα όλο το προηγούμενο διάστημα, ότι δηλαδή θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης. Όπως φέρεται να λέει, οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις σε συνδυασμό με τ’ ότι η ενασχόλησή του με τα κοινά, τα τελευταία χρόνια, του έχει στερήσει σημαντικό χρόνο σε προσωπικό – οικογενειακό επίπεδο, που στην περίπτωση που εκλεγεί Δήμαρχος θα επιφέρει περαιτέρω δυσκολίες ως προς αυτά,  φαίνεται να αποτελούν τους καθοριστικούς παράγοντες στο να  τείνει προς την “έξοδο” ως προς τα αυτοδιοικητικά στο Δήμο Κοζάνης. Την ίδια στιγμή υπάρχει μια μερίδα φίλων και συνεργατών του, που υποστηρίζει πως ανεξαρτήτως των όσων ισχυρίζεται ο Κ. Κυριακίδης η απόφασή του, εφόσον οριστικοποιηθεί, να μην διεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο, εμπεριέχει πολλά στοιχεία ατολμίας και λανθασμένων επιλογών – διαχείρισης, που έχει επιδείξει και κατά το παρελθόν. Σε κάθε περίπτωση, όσοι τον ξέρουν καλά και γνωρίζουν την αγάπη που έχει σε σχέση με την ενασχόλησή του με τα κοινά, αφήνουν, ακόμη, ένα μικρό περιθώριο στο να αλλάξει κατεύθυνση, έστω και στο “παρά πέντε”, γι’ αυτό κι αναμένουν την επίσημη τοποθέτησή του, η οποία, όποια κι αν είναι εν τέλει, για λόγους που αναλύθηκαν παραπάνω, δεν θα είναι εύκολη για εκείνον.

Η Χύτρα

11 σχόλια

    • ΛΙΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΕΠΙΒΕΙΩΣΕΙ ΣΤΗ ΒΡΩΜΙΆ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ. ΜΠΡΆΒΟ ΚΏΣΤΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΠΟΤΈ.
      ΌΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΕΊΣΑΙ ΦΙΛΟΣ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ

  • ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΚΟΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ. 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΤΙΜΙΟ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟ.
    ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΖΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΤΡΙΑΚΙΔΗΣ . ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΘΥΜΩΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΨΦΗΦΙΖΑ ΜΑΛΟΥΤΑ ΜΕΣΩ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ. ΛΙΓΟΣ ΕΙΝΙΑ Ο ΜΑΛΟΥΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΣ. ΤΑ ΔΙΕΛΥΣΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ.
    Α Π Α ΡΑ Δ Ε Κ Τ Ο Σ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ.

  • Μια χαρά κάνεις και τα παρατάς !! Ετσι και αλλοιώς ουτε την πολιτικη σκέψη διαθέτεις αλλά υπέρμετρη φιλοδοξία για τα κυβικά σου!!

    • Εσύ φίλε ξεχνάς τα κυβικά του Κώστα Όταν έβγαινε πρώτος και με διαφορά και κοντά σε αυτόν ψηφίζαμε και τους άλλους
      Επίσης ξεχνάς τα κυβικά του στο Επιμελητήριο που βγήκε μπροστά στο κατεστημένο και τα σάρωσε όλα και ήταν ο καλύτερος πρόεδρος μας.
      Απλά σας σιχάθηκε και τα βρόντηξε και καλά έκανε.
      Για ακόμη μια φορά παλικάρι.
      Γιατί αν κατέβαινε θα λέγαμε όλοι και εγώ ότι είναι σαν τους άλλους και ότι τον έλλειψε η δόξα και η εξουσία .
      Εύγε φίλε μου . Για μια ακόμη φορά με έκανες περήφανο.

  • Απλα εκανε η αφηνε δηθεν δηλωσεις για υποψηφιος δημαρχος για να ειναι στην επικαιροτητα και να νομιζουμε εμεις οι απλοι ποσο σημαντικος ειναι αυτος.Τιποτα παραπανω.

  • Τα έλεγα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κατέβει. Απλά υπάρχει μια μερίδα ανθρώπων ενός υδραυλικού ενός ιδιοκτήτη καφετέριας ενός ξυλουργού ενός γεωπόνου και ενός προέδρου οργανισμού που είχαν την επιθυμία να κατέβει μπας και πάρουν καμία θεσουλα. Ο Κυριακίδης έβγαινε πρώτος γιατί οι υπόλοιποι ήταν τόσο μα τόσο χάλια και του συστήματος. Εξάλλου η παροιμία πως ο μονόφθαλμος στους τυφλούς βασιλεύει τείνει να επιβεβαιώσει την περίπτωση ενότητα.

    Έχει χαθεί η ποιότητα από το ψηφοδέλτιο του Μαλουτα και θα τρέξει να αναζητήσει παροχές στα ορφανά του Βαγγέλη και την υπέρμετρη φιλοδοξία του Κυριάκου.

    Παιδιά αυτοί είναι πάρτε τους χαμπάρι.

    Στα των άλλων συνδυασμών ο περιπτερας της καρδιάς μας φήμες λένε ότι δεν μπορεί να βρει κόσμο και διατυμπανίζει πως έχει κλείσει ψηφοδέλτιο μπας και πάει κανένας καμενος μαζί του.
    Η νέα Δημοκρατία της δεξιάς κλασσικά βγάζει τα μάτια της μόνη της με κάτι Τσιογκες και Κοεμτζοπουλους την ώρα που έχει 3 άτομα που μπορούν να χτυπήσουν τον δήμο για πλάκα.

    Στο ΣΥΡΙΖΑ ψάχνουν συνεργασία με την κίνηση γιατί τους έχει φάει η ανασφάλεια. Αν επικρατήσει η μερίδα που θέλει Λευτέρη να επανέλθει τότε θα πάρουν τον δήμο άνετα.

    Οι υπόλοιποι απλά δεν υπάρχουν.

  • Σίγουρα θα βάλει κάπου, μια ζωή έτσι μιξοκλαίει. Αν δε βάλει καλύτερα, έτσι και αλλιώς δεν κάνει το παλληκάρι, ζημιά ήταν… μιλάω εκ πείρας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.