Δράσεις του «ΚΑΛΟΥ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗ» κατά την εορταστική περίοδο

8 Ιανουαρίου 2023
15:13
Κανένα σχόλιο

Χρόνια πολλά! Καλή χρονιά!

Σας ενημερώνουμε σχετικά για να γνωρίζετε πώς αξιοποιήθηκαν οι προσφορές σας κατά την περίοδο των εορτών. Πέραν της τακτικής σίτισης, διανεμήθηκαν δέματα με τρόφιμα σε περισσότερους από 200 συνανθρώπους μας για τα Χριστούγεννα και για την Πρωτοχρονιά. Επίσης μοιράσαμε στα ειδικά σχολεία με παιδιά ΑΜΕΑ κρουασάν και πατατάκια. Ο Καλός Σαμαρείτης διέθεσε το μαγειρείο για να παρασκευάσουν κουραμπιέδες και μελομακάρονα οι γυναίκες του συλλόγου πολυτέκνων μαζί με μαθητές.

Τα εορταστικά δέματα που φτιάξαμε χάρη στις προσφορές σας και με την άοκνη εργασία των εθελοντριών μας, περιείχαν μεταξύ άλλων τα κάτωθι:
 ελαιόλαδο, τσουρέκι, μοσχάρι, χοιρινό, κοτόπουλο, κρασί, μακαρόνια σπαγγέτι, πένες, κοφτό, κριθαράκι, ρύζι, φακές, φασόλια, ρεβύθια, πουρέ πατάτας, σάλτσα τομάτας, ζάχαρη, αλάτι, αλεύρι, γάλα, δημητριακά για το γάλα, χυμούς, κασέρι, τυρί φέτα, παριζάκια, μαρμελάδα, πραλίνα φουντουκιού, καφέ, κομπόστα, κρέμες άνθος αραβοσίτου, κονσέρβες παντός είδους, φρυγανιές, κρουασάν, πατατάκια, μελομακάρονα, κουραμπιέδες, παιχνίδια για όλα τα παιδιά που οι οικογένειές τους έλαβαν δέματα από τον Καλό Σαμαρείτη κλπ.

Τα δέματα μοιράστηκαν στην Πτολεμαΐδα και στα χωριά Περδίκας, Πεντάβρυσος, Καρυοχώρι, Ανατολικό, Άγιος Χριστόφορος, Άρδασσα, Αναρράχη, Φούφας, Εμπόριο, Ασβεστόπετρα, Γαλάτεια, Ολυμπιάδα, Δροσερό, Αγία Παρασκευή, Κρυόβρυση, Σπηλιά, Καρυοχώρι, Κομνηνά, Μεσόβουνο, Πύργοι, Μηλοχώρι, οικισμός Καρδιάς.

Τα παιχνίδια αγοράστηκαν από δωρητή του συλλόγου μας και σε αυτά προσθέσαμε επιπλέον και λούτρινα κουκλάκια που μας χάρισε το κατάστημα «το όνειρο». Ευχαριστούμε το Δήμο Εορδαίας και την Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης που διέθεσαν ένα ποσό για αγορές τροφίμων από σούπερ μάρκετ, τη Βοήθεια στο Σπίτι του Δήμου Εορδαίας που βοήθησε στη διανομή των δεμάτων στα χωριά και κυρίως όλους εσάς τους καθημερινούς ανθρώπους που σταθερά στηρίζετε το δύσκολο αυτό έργο ώστε να μη μείνει κανείς που να στερείται τα απαραίτητα.

Με θερμές ευχαριστίες, το ΔΣ, οι εθελοντές και οι σιτιζόμενοι σας ευχόμαστε
Χρόνια πολλά κι ευτυχές το 2023!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.