kozan.gr: Σημερινές φωτογραφίες από την εξέλιξη των εργασιών στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Κοζάνης

9 Ιανουαρίου 2023
14:03

Σημερινές φωτογραφίες από την εξέλιξη των εργασιών στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Κοζάνης .

12 σχόλια

  • 5 χρόνια για μια μεταλλική κατασκευή.
    5 χρόνια κολυμβητήριο χωρίς ακαδημίες
    5 χρόνια κολυμβητές μακριά από το άθλημα
    Δεν μας αξίζει τέτοια αντιμετώπιση κύριοι.
    Τόσο οι προηγουμενοι όσο και οι τωρινοί καθώς και τεχνική υπηρεσία του Δήμου.
    Έργο με ανάδοχο και να πηγαίνει με τους χελώνας, που με τέτοιο καιρό έπρεπε να είχατε τελειώσει.
    Όσο εσείς καθυστερειτε για να πέσουν κοντά στις εκλογές τα εγκαίνια άλλο τόσο εμείς εξαγριωνομαστε.

    • Λες ανακρίβειες για το έργο τόσες όση και η σκοπιμότητα του σχολίου σου. αργούν οι εκλογές αν δεν το πήρες χαμπάρι, φρόντισε τουλάχιστον να λες σωστά πράγματα.

      • Σε 7 μήνες είναι οι εκλογές. Εάν οι εκλογές είναι αργά τότε τα πέντε χρόνια είναι σύντομο χρονικό διάστημα. Καμία μα καμία πολιτική σκοπιμότητα δεν έχει το σχόλιο μου. Λυπάμαι αυτά τα παιδιά που θέλουνν να μαθουν να κολυμπανε και λόγω της απόστασης δεν τα πηγαίνει κανείς. Αυτά τα παιδιά μπορει να κινδυνέψουν. Σε μια χώρα με ατελείωτα χιλιόμετρα ακτογραμμής.
        Εάν εσύ πάλι θέλεις να βλέπεις σκοπιμότητα βγάλε τη μαρμελάδα από τα μάτια.

  • Πριν από 40 χρόνια, όταν ο παππούς μου με πήγαινε στο ανοιχτό κολυμβητήριο Κοζάνης, χρειάστηκε ένα χειμώνα το έργο για να τελειώσει. Τώρα γιατί χρειάζονται 5 χρόνια για να γίνει η επισκευή??? Και όσο για την πολιτική σκοπιμότητα , προφανώς και υπάρχει γιατί ξαφνικά μετά από 4 χρόνια αφάνειας μας έχετε φλομωσει στις φωτογραφίες του σκελετού και στην πορεία των έργων!!! Μας τα σπάσατε!!!

  • Οι Πτολεμαϊδα έχει 50αρα πισίνα και διοργανώνει αγώνες φέρνοντας κόσμο και δίνοντας αξία στην περιοχή. Στην Κοζάνη τα τελευταία 3 χρόνια κλαίμε γιατί δεν κάναμε απόκριες!!!!! Με ορίζοντα πενταετίας θα έπρεπε τώρα στην Κοζάνη να ολοκληρώνετε πρωτότυπη 100αρα πισίνα μοναδική στον κόσμο!!!! Όχι να μας δείχνετε φωτογραφίες του βαμμένου παλιού σκελετού!!!!

  • Θα επρεπε να ντρεπεστε και μονο που θιγετε το θεμα .Ανικανοι ακομη και γι αυτο το ηδη υπαρχον εργο.Το φθινοπωρο θα ειχε τελειωσει

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.