kozan.gr: Αναστασία Πράπα & Αναστάσιος Λόφτσαλης οι δύο νέοι Αντιδήμαρχοι στο Δήμο Εορδαίας – Όλοι οι Αντιδήμαρχοι κι οι αρμοδιότητές τους

9 Ιανουαρίου 2023
15:26

1. Νικόλαος Φουρκιώτης: Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Πολεοδομίας και Προγραμματισμού Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, (Άμισθος)
2. Αναστασία Πράπα: Αντιδήμαρχος Παιδείας & Αθλητισμού
3. Δημήτριος Ορφανίδης: Αντιδήμαρχος Διοίκησης, Οικονομικών & Συντονισμού Αιτημάτων/ Έργων Κοινοτήτων.
4. Χρήστος Κεσκερίδης: Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, Καθαριότητας & Πρασίνου
5. Άννα Καϊδου: Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης & των Λαϊκών Αγορών
6. Αναστάσιος Λόφτσαλης: Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας & Εμπορίου
7. Δημήτριος Σπόντης: Αντιδήμαρχος Υγείας, Εθελοντισμού & Κοινωνικής Μέριμνας

 

Kάντε κλικ να δείτε εδώ τις αρμοδιότητες

19 σχόλια

  • Τακτοποίηση συνδυασμού και νοικοκύρεμα με σχήμα που δίνει έμπρακτες απαντήσεις σε όλα!
    Ο Πλακεντάς καθάρισε όλους του πιθανούς υποψήφιους δημάρχους στην Εορδαία χωρίς καν να εμφανιστούν υποψηφιότητες!!!
    Λέω εγώ τώρα ….

  • Άνοιξα το αρχείο, διάβασα τις αρμοδιότητες και γέλασα… “Εφαρμογή του κανονισμού λειτουργίας λαϊκής αγοράς”, λέει…. Το πιο διαχρονικό ανέκδοτο… Γνωρίζουν άραγε οι αρμόδιοι ότι υπάρχει νέος κανονισμός; Τί νέος δηλαδή;;; Νιος ήταν και γέρασε… Και έμεινε στα χαρτιά. Ζούγκλα και πάλι η λαϊκή αγορά Πτολεμαΐδος, όπως πάντα.

  • Κρίμα πραγματικά στην Εορδαία και στο σχήμα Πλακεντά μονος του κραταει απο γνώσεις στους περισσότερους τομείς μηδέν οι αιρετοί απο βιογραφικό από έργο και ιδέες που απαιτούν οι εποχές δύσκολα, τεχνοκράτες συμβουλους πολύ λιγοστοί Δημαρχε εισαι εξυπνος και γνωρίζεις μην ποντάρεις μονο στα σόγια τους οι μερες και το μελλον που ήρθε απαιτούν αλλου είδους συμβούλους οχι καφετεριολογους και οπαδούς.

  • Θα μαθει η Εορδαία τον λογο που “ξηλωσε” την Αντωνιάδου και τον Αντωνιάδη ;
    Κανονικά θα έπρεπε να την βραβεύσει, προμήθευσε υπολογιστές στα σχολεία κατω του κόστους !!!
    Αυτο ειναι αχαριστία απο την μεριά του Πλακέτα !!!

  • ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΟΦΙΛΟ!!! ΑΥΤΑ ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΚΑΡΤΟΥΝ!!! ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ; ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ,ΕΡΓΟ ΜΗΔΕΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ,ΑΥΞΑΝΕΣΘΕ ΚΑΙ ΠΛΗΘΥΝΕΣΘΕ! Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ-ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ ΚΑΙ ΠΙΑΝΕΙ ΟΥΡΑΝΟ!

    • Ναι και θα σωθούμε όλοι απο την ανύπαρκτη αντιπολίτευση!Ούτε το 1/100 δεν θα έκανε απο τον Πλακεντά! Αλλα σας χρειάζεται μια Τερζοπούλου για να καταλάβετε τι εστι βερύκοκο!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.