kozan.gr: Αρχές Φλεβάρη η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κοζάνη

9 Ιανουαρίου 2023
17:41

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, στις αρχές Φλεβάρη προγραμματίζεται η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κοζάνη, κατά την οποία θα εγκαινιάσει τόσο το Πανεπιστήμιο Δ. Μακεδονίας στην ΖΕΠ όσο και τη νέα λιγνιτική μονάδα Πτολεμαίδα V.

32 σχόλια

  • Για φωτογραφίες και φιέστες πρώτοιολοι οι πολιτικοι,για την επίλυση ομως των προβλημάτων που ταλανίζουν τον κόσμο κανουν,δηλώσεις μονο για μελλοντική επίλυση των,που ποτέ δεν υλοποιουνται

  • 4 Οκτ 2022
    Κυριάκος Μητσοτάκης «Ἡ Εὐρώπη πάνω ἀπό τά ἐθνικά μας συμφέροντα»!
    «Νά εἴμαστε βέβαιοι πώς θέτουμε τήν εὐρωπαϊκή ἀλληλεγγύη πάνω ἀπό τά ἐθνικά συμφέροντα», δήλωσε μεταξύ ἄλλων, ἀναφερόμενος στό ζήτημα τῆς ἐνεργειακῆς κρίσης.

  • Λεβεντες ας ερθει ο Αλεξης,αυτος που κατηργησε τα μνημονια με ενα νομο,να τον καλοδεχθειτε!Αυτος εκλεισε τις λιγνιτικες μονσδες με τους δηθεν οικολογους μπουρδολογους για ψαχτειτε ψευτοκουλτουριαρηδες,ψευτοδιανοουμενοι!!!!!!Ας φερει μαζι του και την αρχαιολογα την υβριστη των θεσμων επιλεκτικοι ψυχοπονιαρηδες ,αριστεροι με γεματες τσεπες δημοσιοι(κινδυνοι)υπαλληλοι!

    • Ναι ρε ο άτιμος ο Αλέξης με τις βλακείες μας έφερε από την πιο ακριβή βενζίνη,τα πιο ακριβά σούπερ μάρκετ,το πιο ακριβό ρεύμα και διέλυσε τα νοσοκομεία που τα άφησε χωρίς γιατρούς….ΟΥΠΣ!!!!

      • Μας εφερε το φθηνο πετρελαιο βενεζουελας,τα λεφτα απο το νομισματοκοπειο,τα λεφτα απο τους κινεζους και τους ρωσους!Μας εφερε και τις πολλες στολες του Πανου του Καμενου με τα πολλα χρωματα και τα πολλα στολιδια!!!Μας εφερε και τον υφυπουργο τον Χαικαλη!Τωρα που θα κυβερνησετε με τον Ανδρουλατση θα κανετε υπουργο και τον Αγκοπ;

  • Ο μητσοτακης στην Κοζάνη και θα συνοδεύεται
    από αβραμοπουλους,Σχοιναδες,Σπυρακηδες,
    Πατσηδες,Μαραβεγιαδες,Καπατους,Χειμαρες,
    Ευθυμίου,τη νέα Εύα,Σμυρληδες,Κουτουπη-δες( γραμματέας επικοινωνίας Νέας Δημαγωγίας,Ροδακη-δες
    ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΜΑ ΕΛΘΕΙ;

  • Στη (νέο)δημοκρατική Ελλάδα τα σύννεφα της αλαζονείας, της περιφρόνησης, της απαξίωσης και του συγκεκαλυμένου διωγμού δεν μπορεί πλέον να τα κρύψει ο πρωθυπουργός

  • Παρτε, εάν το αντέχετε οικονομικά, προμήθειες (νερό, ξηρά τροφή, κονσερβες) για τουλάχιστον 3 εβδομάδες. με τον απληστο γκαντεμη εδώ 3 μέτρα χιόνι θα ρίξει αρχές Φεβρουαρίου.

  • Εγω παντως θα τον ψηφισω στις ερχομενες εκλογες γιατι ειδα πως δημιουργηθηκαν θεσεις σεκιουριτι στην περιοχη. Επισης εστειλαν πολλα ατομα στο ρουσφετοδιαγωνισμο του δεδδηε. Επισης ειπαν σημερα στην τηλεραση πως το 2023 θα ειναι πολυ καλυτερη χρονια. Τους πιστευω.

  • ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΦΑΡΑΩΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΤΙς ΝΕΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΤΙ…ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΚΝΩΣΗΤΟΥ ΠΛΥΘΣΜΟΥ ΜΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ…

  • Ποιό το έργο της Μητσοτάκης ΑΕ
    Μήπως το κλείσιμο της ΔΕΗ η μήπως η πλήρης αποβιομηχάνιση της Δυτικής Μακεδονίας
    Μήπως η σιωπηρή αναγνώριση του Βόρειο Μακεδόνα Πρωθυπουργού η μήπως η ανάπτυξη της περιοχής στον πρωτογενή τομέα και τον τουρισμό
    Μήπως έρχεται γιατί Δημοσκοπικά καταρρέει
    Εγκαίνια σε έργα που προγραμματίστηκαν εδώ και μια και πλέον δεκαετία

  • ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ,ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ.ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΑ ΝΤΑΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΝΑ ΤΡΕΜΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΟΡΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ.ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΝΑ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΗΡΘΑΝ ΣΤΟ 2009.ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΟΧΙ ΕΓΙΝΕ ΝΑΙ.ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΤΟΠΟΙΟ ΑΛΕΞΗ.

  • Αυτή τη στιγμή,υπάρχουν σ όλη τη Μακεδονια και Θράκη,7 ΜΕΘ για περιστατικά παιδιών,παιδιών,παιδιών.
    Το είπε ο Καπραβελος,πριν10 λεπτα!
    Αχρηστοι της Νέας Δημοκρατιας,ξεκανατε τον κοσμο!
    Να τσακιστειτε,να φύγετε.

  • Ολοι εσεις που τσακωνεστε για την τον Μπλε και τον Κοκκινο Συριζα στους ΟΤΑ μια χαρα τα τακιμιαζετε οταν ειναι το μπαγιοκο απο το δημοσιο ταμειο. Γιατι “Δεξιοι” μπορει να ειστε, “Αριστεροι” μπορει να ειστε, κοροιδα δεν ειστε. Κοροιδα ειναι αυτοι που σας ψηφιζουν χωρις να εχουν κανενα συμφερον.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.