Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, σε συνεχεία των επαφών με εκπροσώπους των κοινοβουλευτικών κόμματων της Περιφερειακής Ενότητας, την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023, συναντήθηκε με τη βουλευτή Κοζάνης της Νέας Δημοκρατίας κα. Παρασκευή Βρυζίδου

10 Ιανουαρίου 2023
23:20
Κανένα σχόλιο

 

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, σε συνεχεία των επαφών με εκπροσώπους των κοινοβουλευτικών κόμματων της Περιφερειακής Ενότητας , την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023, συναντήθηκε με την βουλευτή Κοζάνης της Νέας Δημοκρατίας , κα.  Παρασκευή Βρυζίδου.

Εκ μέρους της Ενώσεως, παραβρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας Βότσης Σιδέρης και η ταμίας Παρασκευή Ιωαννίδου.

Η συνάντηση διεξήχθη , στα πλαίσια της διαβούλευσης που λαμβάνει χώρα στη Βουλή σχετικά με το κατατεθέν σχέδιο νόμου του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Κατά τη διάρκεια της συζήτηση που έγινε σε φιλικό κλίμα, αναφέρθηκαν τα κυριότερα θέματα που απασχολούν τους εν ενεργεία στρατιωτικούς που υπηρετούν στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης , ζητώντας από την κα. Βουλευτή την έμπρακτη συνδρομή του, στην επίλυσή τους. Επιπλέον κατά τη διάρκεια της συνάντησης , δόθηκε η ευκαιρία στην αντιπροσωπεία μας να αναδείξει όλα τα θέματα που έχουν τεθεί και δεν έχουν προβλεφθεί στο υπό διαβούλευση νομοσχέδιο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, σύμφωνα με την επίσημή ατζέντα της Ομοσπονδίας, προκειμένου μέσω θεσμικών παρεμβάσεων, να τύχουν νομοτεχνικών βελτιώσεων οι διατάξεις του υπόψη νομοσχεδίου.

Η κα. Παρασκευή Βρυζίδου,  έδειξε ενδιαφέρον για τα θέματα που απασχολούν τα στελέχη της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης και γνώρισε στην αντιπροσωπεία μας, ότι η ανάδειξη των προβλημάτων από την Ένωσή μας είναι ιδιαίτερα σημαντική.

 Στο τέλος της συνάντησης, υπήρξε η αμοιβαία δέσμευση για εντατικοποίηση της επικοινωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές με γνώμονα την ανάδειξη των προβλημάτων των εν ενεργεία στρατιωτικών .

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.