Υφυπουργός Μεταφορών Μ. Παπαδόπουλος: “Πρέπει και ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ το κέντρο νεοσυλλέκτων στα Γρεβενά αν και θα ήταν χρήσιμο κάποια στιγμή, να γίνει μια συνολική επικαιροποίηση των κέντρων σε όλη τη χώρα, βάση των αναγκών του Στρατού Ξηράς.”

10 Ιανουαρίου 2023
20:11

 

“Πρέπει και ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ το κέντρο νεοσυλλέκτων στα Γρεβενά αν και θα ήταν χρήσιμο κάποια στιγμή, να γίνει μια συνολική επικαιροποίηση των κέντρων σε όλη τη χώρα, βάση των αναγκών του Στρατού Ξηράς”, αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook o Υφυπουργός Μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλος

10 σχόλια

  • “Τα έπιασαν τα λεφτά τους” τα Γρεβενά τοποθετήθηκε ο Υφυπουργός… Οπως ειχε πει πως δεν θα γινουν τα διόδια στην Σιάτιστα…..

  • Υφυπουργός είστε, πέστε τα στον μητσοτακη,εμεις ,τι να κάνουμε τωρα;
    Να βγούμε στα μπαλκονια και να χειροκροτάμε σαν
    Αντουανετες;σαν μαρεβες;
    Φραξτετο,μη σας το πάρει ο άλλος ,ο ντόπιος και το δώσει κοψοχρονιας σε κανένα fund!

  • Υπουργός είσαι βάλε κάποιον να σου τα γράφει. Πέντε λάθη σε τρεις αραδες. Τι θα πει πρεπει και παραμένει; Και παρακατω βάσει των αναγκών και οχι βάση των σναγκων

    • Μόνο αυτά, εδώ γράφει βάση με η ενώ πρέπει να γραφεί με ει γιατί είναι έκφραση που προέρχεται απο αρχαία δοτική. Βάσει + γενική.

  • Υφυπουργός Μεταφορών:
    1. Τα διόδια δεν θα γίνουν- Έγιναν
    2. Η Εγνατία Aviation δεν θα φυγει- Έφυγε
    3. Το Κέντρο στα Γρεβενά δεν πρέπει να κλεισει- Τελευταία ΕΣΣΟ που θα μπει θα είναι του Ιανουαρίου
    4. Θα φτιάξω την ΠΕΟ Κοζάνης-Ιωαννιων μέχρι τη Σιάτιστα ωστε να τη χρησιμοποιούν οι πολίτες της Σιάτιστας χωρίς να χρειάζεται τη χρήση της Εγνατιας- Ακόμη γινεται

    Τι δεν καταλαβαίνεις;

  • Ο Ανδρέας δεν έκανε δήλωση.Ουτε ο Λάμπρος μας ο Αντιπεριφερειάρχης ντε,της Αγροτικής Ανάπτυξης.Ε Λαμπρό?Βάλε το Γεωπόνο τουλάχιστον,που είναι και ποδηλάτης, Συγγραφέας,ποιητής,καθηγητής,καπετάνιος,πρώην Διευθυντής!!!!Ίσως μπορεί να μας βρει κάποια λύση….

  • Κατά συγκερασμόν και κατά συμπερασμόν δεν νομίζω πως είστε νοήμον κοινόν, αφού διατυπώνεται απόψεις κατά καιρούς επαναλαμβανόμενες, χωρίς τεκμηρίωση.
    Για παράδειγμά το Κέντρο παραμένει λειτουργούν.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.