Κοζάνη: “Έρχεται ο Κάρστεν Ρασμούσεν για την παρακολούθηση του ΣΔΑΜ”, ανάφερε ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς

11 Ιανουαρίου 2023
10:04

Το τριήμερο 24, 25, και 26 Ιανουαρίου θα επισκεφθεί την περιοχή ο επικεφαλής της Περιφερειακής Αστικής Πολιτικής της Ε Ε  Κάρστεν Ρασμούνσεν για την παρακολούθηση του Σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης ( ΣΔΑΜ)  και διοργανώνουν η ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΑΕ και το ΣΔΑΜ, ενώ,  όπως  ανάφερε ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς  ο κ. Ρασμούσεν θα έχει συναντήσεις με φορείς όπως και με το Δίκτυο Ενεργειακών Δήμων.

Εν τω μεταξύ, θέματα που συνδέονται με το ΣΔΑΜ και τη ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΑΕ, περιλαμβάνονται στην ατζέντα των επαφών του  κ. Πλακεντά στην Αθήνα, όπου θα βρεθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες. Μεταξύ αυτών η  Τηλεθέρμανση, αλλά  και η παραχώρηση του κτηρίου Σιδηροδρομικού Σταθμού Πτολεμαΐδας  στο Δήμο Εορδαίας, που εισέρχεται στο τελικό στάδιο, και ως γνωστό, εξέφρασε ενδιαφέρον αξιοποίησης του η Θρακική Εστία Εορδαίας.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

3 σχόλια

  • Πέρασαν τόσα χρόνια από την αρχη της απολιγνιτοποίησης και ούτε μια θέση εργασίας δεν δημιουργήθηκε. ταυτόχρονα δεν διεκδικήθηκε και η δημιουργία θέσεων εργασίας.
    Άρα η παραπάνω ανακοίνωση είναι περιττή και δεν εξυπηρετεί τον Δήμο Εορδαίας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.