«Να ενισχυθούν τα μέτρα προστασίας και οι εγγυήσεις των εμπλεκομένων φορέων προς τους πολίτες, λόγω της αύξησης περιστατικών ηλεκτρονικής απάτης» ζητάει με Κοινοβουλευτική Ερώτησή του ο βουλευτής ΠΕ Κοζάνης Στάθης Κωνσταντινίδης

11 Ιανουαρίου 2023
11:54

 

 

Την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση φαινομένων ηλεκτρονικής απάτης, ζητάει ο βουλευτής Στάθης Κωνσταντινίδης, με ερώτησή του προς τους υπουργούς, δεδομένου ότι παρατηρείται αύξηση τέτοιων περιστατικών και κυρίως επειδή πολλοί πολίτες δεν είναι σε θέση να τα αντιμετωπίσουν ενώ οι εμπλεκόμενοι φορείς αποποιούνται κάθε ευθύνης σε ανάλογες περιπτώσεις.

 

Ακολουθεί τον κείμενο της ερώτησης

7 σχόλια

  • Σωστό!!
    Είναι να μην σου τύχει… Υπήρξα θύμα ηλεκτρονικής απάτης. Στην συνέχεια μπλέξαμε σ έναν κυκεώνα γραφειοκρατία ς, χωρίς κανένα αποτέλεσμα.
    Μπράβο που το θιγετε το ζήτημα.

  • Όντως πρέπει να προστατευτούμε από τις ηλεκτρονικές απάτες.Μπραβο Στάθη,είσαι ο μόνος που ασχολείται με πραγματικά προβλήματα που αφορούν όλους τους πολίτες.

  • Πόσο μακριά είσαι ρε Στάθη από όλους τους άλλους.Γι αυτό θα βλέπουν συνέχεια την πλάτη σου.
    Αυτά είναι σοβαρά θέματα προς επίλυση και όχι αυτά τα λαϊκίστικα δήθεν θέματα που ασχολούνται οι άλλοι.
    Είσαι ο Βουλευτής της καρδιάς μας!!!!!

  • Σε επιασε ο πονος και για τις ηλεκτρονικες απατες τωρα?
    Πολυτεχνιτης ο Σταθικας βρε βρε…χαχαχαχαχα!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.