Vicky’s pizza. Η νέα τάση που ακούει στο όνομα Pinsa τώρα και στην Κοζάνη

12 Ιανουαρίου 2023
16:27

Μετά τη Ρώμη, Θεσσαλονίκη, Αθήνα, τώρα και στην Κοζάνη η τεχνογνωσία της απόλυτης ζύμης. Πίτσες αργής ωρίμανσης {72h} και υψηλής ενυδάτωσης {85%}. Η Pinsa, πρόγονος της pizza, είναι μια συνταγή που προέρχεται από την αρχαία Ρώμη, είναι ένα μείγμα από τέσσερα άλευρα, που ωριμάζει για πολλές ώρες, δίνοντας ένα ιδιαίτερο ζυμάρι πολύ πιο εύπεπτο, λεπτό και τραγανό απ ́ έξω, απαλό στο εσωτερικό. Μια εντελώς ξεχωριστή, γευστική οπτική στον ευρύτερο όρο pizza.

Vicky’s pizza.  30 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της εστίασης στη Ρώμη. Μια γιορτή γεύσης υλικών από επιλεγμένα ιταλικά caseifici που δίνουν τη δική τους ταυτότητα και βγάζουν από μέσα σου πηγαία ευχαρίστηση.

Δημοκρατιας 6

Τηλ 24610 49500

Καταλογος προιοντων https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02p5zLboC8k9qLacJVSCkFAk11gKZA7Z8i1JAKG29FxASke9MxHHG5VyHRgK8aQTvJl&id=100088735860883

Ιστοσελιδα https://vickyspizza.blogspot.com/

Ένα σχόλιο

  • Έφαγα και ήταν πάρα πολύ νόστιμη. Καμιά σχέση με τις γνωστές μας πίτσες. Δεν γνώριζα τις πληροφορίες που μας δίνει η παραπάνω δημοσίευση, αλλά αυτό που εγώ τώρα γνωρίζω, είναι ότι είναι νόστιμη και παραγγέλλω για το πάρτι του παιδιού μου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.