Μετά τη Ρώμη, Θεσσαλονίκη, Αθήνα, τώρα και στην Κοζάνη η τεχνογνωσία της απόλυτης ζύμης. Πίτσες αργής ωρίμανσης {72h} και υψηλής ενυδάτωσης {85%}. Η Pinsa, πρόγονος της pizza, είναι μια συνταγή που προέρχεται από την αρχαία Ρώμη, είναι ένα μείγμα από τέσσερα άλευρα, που ωριμάζει για πολλές ώρες, δίνοντας ένα ιδιαίτερο ζυμάρι πολύ πιο εύπεπτο, λεπτό και τραγανό απ ́ έξω, απαλό στο εσωτερικό. Μια εντελώς ξεχωριστή, γευστική οπτική στον ευρύτερο όρο pizza.
Vicky’s pizza. 30 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της εστίασης στη Ρώμη. Μια γιορτή γεύσης υλικών από επιλεγμένα ιταλικά caseifici που δίνουν τη δική τους ταυτότητα και βγάζουν από μέσα σου πηγαία ευχαρίστηση.
Δημοκρατιας 6
Τηλ 24610 49500
Καταλογος προιοντων https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02p5zLboC8k9qLacJVSCkFAk11gKZA7Z8i1JAKG29FxASke9MxHHG5VyHRgK8aQTvJl&id=100088735860883
Ιστοσελιδα https://vickyspizza.blogspot.com/
Έφαγα και ήταν πάρα πολύ νόστιμη. Καμιά σχέση με τις γνωστές μας πίτσες. Δεν γνώριζα τις πληροφορίες που μας δίνει η παραπάνω δημοσίευση, αλλά αυτό που εγώ τώρα γνωρίζω, είναι ότι είναι νόστιμη και παραγγέλλω για το πάρτι του παιδιού μου.