kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Δύο εν ενεργεία Αντιδήμαρχοι της Ενότητας έχουν συζητήσει και δεχτεί πρόταση να είναι, στις εκλογές του 2023, υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι

13 Ιανουαρίου 2023
09:47

Δύο εν ενεργεία Αντιδήμαρχοι της “Ενότητας” έχουν συζητήσει και δεχτεί πρόταση να είναι, στις εκλογές του 2023, υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι. Πρόκειται για πρόσωπα που δεν έχουν αποφασίσει ακόμη αν θα είναι εκ νέου υποψήφιοι στο Δήμο Κοζάνης κι αυτό διότι, όπως παραδέχονται κι οι ίδιοι, οι επιδόσεις της σημερινής Δημοτικής Αρχής δεν προμηνύουν νικηφόρο αποτέλεσμα στις επόμενες εκλογές.

Η Χύτρα

3 σχόλια

  • Αυτό σημαίνει ότι ως αντιδήμαρχοι δεν ανταποκρίθηκαν όπως έπρεπε στα καθήκοντα τους με αποτέλεσμα τώρα η παράταξη να μην έχει την αποδοχή του κόσμου και το προβάδισμα νίκης.
    Και αντί να αναλάβουν την ευθύνη της αποτυχίας τους απλά ψάχνουν διέξοδο στην περιφέρεια για να αποτύχουν και εκεί εις υγείαν των κορόιδων – ψηφοφόρων.

  • και παραμενουν να παιρνουν τα λεφτα και μετα στριβειν δια του αρραβωνος απορω ο δημαρχος δεν το σκεφτηκε εκτος εαν δεν κατεβει υποψηφιος μου κανει εντυπωση

  • Όποιος έχει παιδί άνεργο οποίος είναι άνεργος και ξαναψηφίσει το μαλούτα Μπράβο του να μείνει μία ζωή να πεινάει και η κολλητοι του μαλούτα και οι υπόλοιποι που παίρνουν μισθό από την αντιδημαρχία να ξαναπαίρνουν ξανά μισθο Ξέρουμε όλοι πως γεια σας την πόλη την έχουν εγκαταλείψει η χειρότερη πόλη και Αυτοί θέλουν την ψήφο μας καλά να πάθουμε αν τους ξαναψηφίσουμε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.