Πτολεμαΐδα: Ρεκόρ επισκεψιμότητας στις εορταστικές εκδηλώσεις – Δράσεις του Δήμου Εορδαίας

16 Ιανουαρίου 2023
12:01

Εντυπωσιακά μεγέθη επισκεψιμότητας κατά την περίοδο των εορταστικών εκδηλώσεων- Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, Θεοφάνια- κατέγραψε ο Δήμος Εορδαίας αφού, στο Χριστουγεννιάτικο τρενάκι επιβιβάστηκαν περισσότερα από 15000 άτομα, το Πάρκο των Δεινοσαύρων προσείλκυσε 12.000 επισκέπτες, ενώ, 3.000 χιλιάδες παιδιά έλαβαν μέρος στη κλήρωση των δώρων που νωρίτερα πέρασαν από το σκάμμα με τα παλαιοντολογικά ευρήματα
Ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς, έκανε λόγο για πρωτοφανή συμμετοχή των Δημοτών και στις υπόλοιπες εκδηλώσεις, τονίζοντας ιδιαίτερα το γεγονός, πως η πόλη δέχθηκε μεγάλο αριθμό επισκεπτών από όλη τη Δυτική Μακεδονία, οι οποίοι έδειξαν ιδιαίτερη προτίμηση στο θεματικό πάρκο των Δεινοσαύρων, αλλά και στο τρενάκι.

Ο σχεδιασμός για την επόμενη αντίστοιχη περίοδο περιλαμβάνει πρωτότυπες δράσεις με την ενσωμάτωση και ιδιωτικών δραστηριοτήτων ώστε η Πτολεμαΐδα και η ευρύτερη περιοχή της Εορδαίας να αποτελέσουν προορισμό. Το κόστος των εορταστικών εκδηλώσεων, μαζί με τη συνολική δαπάνη των συναυλιών, δεν υπερέβη τις 60.000 Ευρώ, με ένα σημαντικό μέρος να προέρχεται από χορηγίες ιδιωτών, ενώ το χριστουγεννιάτικο τρενάκι ήταν προσφορά της ΔΕΗ ΑΕ.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

17 σχόλια

  • Ένας σχεδιασμός Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων κρίνεται επιτυχής ή όχι από την επισκεψιμότητα που καταγράφηκε.
    Επομένως ο πήχης ανέβηκε πολύ ψηλότερα.
    Και του χρόνου Δήμαρχε ακόμη πιο ψηλά.

  • 15.000!!! Τι ακούμε! Τα ίδια και τα ίδια άτομα ανεβοκατέβαιναν κάθε μέρα από το τρενάκι! Τα σχολεία τα πήγαιναν χωρίς να ρωτήσουν τα παιδιά στους δεινόσαυρους που ουδεμία σχέση έχουν με χριστούγεννα!Είπαμε προεκλογική περίοδος είναι ,η αβάντα στον συγκεκριμένο καταντάει …κωμική!

    • Ενώ ο κόκκινος άγιος Νικόλας της κοκα κόλα έχει μεγάλη σχέση με τα Χριστούγεννα εεε; Τρικυμία εν κρανίω. Επίσης, τα σχολεία δεν πηγαίνουν κανέναν και πουθενά εάν δεν ρωτήσουν τους γονείς και δεν πάρουν άδεια από αυτούς. Μη γράφεις αηδίες.

      • το ζόρι που τραβάς απίθανε, είναι αν θα ξανακάτσει στην καρέκλα ο επαγγελματίας αυτοδιοικητικός σου (όσα ένσημα έχει ο Μητσοτάκης έχει και αυτός)για να σου κάνει αυτά που θέλεις εσύ,κοιτάξου στον καθρέπτη σου να δεις το κρανίο σου πρώτα μπαρουφο-παρατρεχάμενε!

  • Πολύ καλά όλα κ οι εκδηλώσεις κ τα στολίδια κ το τρενάκι .Ο σοφός λαός νομίζει ότι ο λογαριασμός θα πάει σε άλλο τραπέζι.

  • Φτιάξτε κανένα δρόμο, κλείστε καμία τρύπα , φτιάξτε μια σύγχρονη λαϊκή αγορά σκεπαστή…, γκρεμίστε εκείνο το απαίσιο ζικ ζακ , φτιάξτε μια ωραία σύγχρονη πλατεία που θα έχει σκοπό και θα γίνει σημείο αναφοράς του χωριού! Ήμαρτον πια με τα ιδια τρενάκια και το τίποτα! Έχει μείνει πολύ πίσω η Πτολεμαίδα κύριοι! Ρίξτε μια ματιά σε άλλες πόλεις πως ε΄χουν προχωρήσει σε ολά ! Εξάλλου ο δήμαρχος δεν εχει αντίπαλο όπως λέτε, τι φοβάται τον ίσκιο του; η μήπως δεν εχει λεφτά;

    • Εσένα να βγάλουμε δήμαρχο, να μας γκρεμισεις τις νησίδες, το μοναδικό μέρος της Πτολεμαΐδας που δεν κολλάς ποτέ και δεν διπλοπαρκάρει κανένας για καφέ, να φτιάξεις πάλι την βρομερη κλειστή αγορά που γκρεμισαμε πριν είκοσι χρόνια και ξεβρωμισε η συνοικία, να μας γκρεμίσεις πάλι και την πλατεία για βα μας κάνεις μια άλλη πλατεία …. Να πάμε μπροστά. Ποιος είσαι; Ο Περίανδρος Πόποτας;

      • Δεν γνωρίζω για καμία χούντα του Βόλου. Ο δήμαρχος εκεί βγαίνει από την πρώτη Κυριακή! Αν είχες πάει πριν 10 χρόνια και τώρα , βλέπεις τεράστιες αλλαγές προς το καλύτερο. Και ο καλύτερος κριτής είναι οι πολίτες του Βόλου. Τρίκαλα πότε πήγες; Ακόμη και πριν το μύλο των ξωτικών ήταν πόλη μοντέλο! Καρδίτσα; Ξάνθη; Έλα πες ,από την Πτολεμαΐδα μόνο η Θεσσαλονίκη είναι χειρότερη σε βρωμιά σκουπίδια και λακκούβες! Καλύτερα να μην έκανε τίποτα για Χριστούγεννα ο δήμαρχος και ας έκανε κανένα έργο, με το ζόρι πανηγύρι ένα πράγμα

  • Δείτε τα ΤΡΊΚΑΛΑ λίγο πως ξεκίνησαν κ που έφτασαν σε ολα
    Πρωτοπορούν!! Εμείς απλώς είμαστε η πόλη του φωτός ΧΩΡΙΣ φωτα!

  • ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ. ΑΠ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΓΟ. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ. ΔΕΝ ΓΙΝΑΤΕ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΙ ΒΟΛΟΣ. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ

    • με τη μέθοδο τρενακίου! αν ανέβεις 10 φορές ΕΙΣΑΙ 10 ΑΤΟΜΑ!!! αν μπεις στο πάρκο ή περνάς από εκεί ΕΙΣΑΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΑΚΙΑΣ! οι τύποι είναι για STAND UP COMEDY!

    • Ο δήμαρχος έχει πολλούς “Δαρακηδες” τους είχε εκεί στο manual με το μπλοκακι και σημείωναν όπως μετράνε τα ψηφαλακια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.