B. Kωνσταντόπουλος: “Οι κάτοικοι του Τριγωνικού γι αυτήν την δημοτική αρχή είναι κάτοικοι δεύτερης κατηγορίας”

16 Ιανουαρίου 2023
20:42
Στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της 28-12-2022, ετέθη από την παράταξή μας το θέμα της λειτουργίας του ιατρείου στο Τριγωνικό. Ο δήμαρχος και οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι δεσμεύτηκαν ότι θα γίνουν οι απαραίτητες επισκευές στο κοινοτικό κατάστημα και θα τοποθετηθεί κλιματιστικό για την θέρμανση του χώρου έως τις 8 Ιανουαρίου του 2023.
Η γιατρός ειδοποίησε σήμερα τον πρόεδρο του χωριού ότι αύριο θα επισκεφθεί το Τριγωνικό για την συνταγογράφηση των φαρμάκων και ότι θα πρέπει να υπάρξει θέρμανση του χώρου, σε αντίθετη δε περίπτωση δεν θα μεταβεί στο Τριγωνικό.
Σημειώνεται ότι σήμερα στο Τριγωνικό ζουν μόνιμα περί τους 200 κατοίκους οι οποίοι και εξυπηρετούνται από τον γιατρό.
Παρά τις δεσμεύσεις του δημάρχου και των αρμοδίων αντιδημάρχων, τίποτα από όσα δεσμεύτηκε η δημοτική αρχή δεν έγινε. Κάποιοι τεχνίτες που πήγαν για να κάνουν εργασίες, δεν τις ολοκλήρωσαν και η κατάσταση σήμερα είναι αυτή που φαίνεται στις φωτογραφίες.
Οι κάτοικοι του Τριγωνικού γι αυτήν την δημοτική αρχή είναι κάτοικοι δεύτερης κατηγορίας.
Για να μην πούμε πού σπαταλήθηκαν τα χρήματα που ήρθαν στον δήμο για τις ανάγκες αντιμετώπισης των συνεπειών λόγω COVID-19.
Για του λόγου το αληθές, οι φωτογραφίες που επισυνάπτονται τραβήχτηκαν σήμερα το απόγευμα 15-01-2023.

Ένα σχόλιο

  • πεστα βασηλη.μονο εσένα φοβάται ο ελευθερίου. όσο για το τριγωνικό κρίμα που το φέρετε έτσι ο δήμαρχος. ελπίζω να τον στείλει σπίτι του

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.