Πτολεμαΐδα: Συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια του συνταξιούχου Εκπαιδευτικού Ντουρούκα Δημήτριου

17 Ιανουαρίου 2023
21:00


Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος των Εκπαιδευτικών του 3ου Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Πτολεμαΐδας εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για την οδυνηρή απώλεια του εκλεκτού συνταξιούχου Συναδέλφου Ντουρούκα Δημητρίου.
Ο Δημήτρης υπήρξε ένας εξαιρετικός Συνάδελφος, ο οποίος υπηρέτησε με ζήλο την επαγγελματική εκπαίδευση για περισσότερο από είκοσι έτη αφήνοντας σημαντικό έργο στα εργαστήρια του τομέα Μηχανολογίας του σχολείου.

Έδειξε μεγάλη αγάπη στους μαθητές του χαρίζοντας σε όλους αισιοδοξία με τον εύθυμο χαρακτήρα του.

Ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας τα θερμότερα συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Καλό ταξίδι Δημήτρη!

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.