Ευχαριστήριο του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κοζάνης

22 Δεκεμβρίου 2016
15:29
Κανένα σχόλιο

Το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κοζάνης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλους όσοι προσέφεραν τρόφιμα και χρηματικές δωρεές, που εδόθησαν σε άπορες οικογένειες του Νομού Κοζάνης. Η επί σειρά ετών και παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες ανταπόκριση των συμπολιτών μας στο κάλεσμά μας για συλλογή τροφίμων, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το έργο του Ερυθρού Σταυρού και χαρίζει ελπίδα και παρηγοριά σε εκείνους τους συνανθρώπους μας που στερούνται και τα απολύτως απαραίτητα.

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε:

  • Τους ιδιοκτήτες και το προσωπικό των Super Markets: «ΑΒ Βασιλόπουλος», «My Market», «Άριστα-Γαλαξίας», «Γρηγοριάδης», «Lidl», «City Market», «Contra Market» και «Φίλος» για την ευγενή καλοσύνη τους να επιτρέψουν στους Εθελοντές του Τμήματός μας να συλλέξουν τρόφιμα στις εισόδους των καταστημάτων τους.

  • Επίσης ευχαριστούμε τα καταστήματα «ΑΒ Βασιλόπουλος», «Contra Market» για την ιδιαίτερη προσφορά τους.

  • Το κρεοπωλείο «Χατζηζήση Ρούσσα & Σία» για την προσφορά προϊόντων του καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους.

  • Το Ιχθυοπωλείο «Βυθός» του κ. Ιωαννίδη Αθανασίου για την προσφορά προϊόντων του καταστήματός του.

  • Την ψαροταβέρνα «Το Πέλαγος» για τη δωρεά τροφίμων.

  • Τους υπαλλήλους της Δ.Ο.Υ. Κοζάνης για την προσφορά μεγάλης ποσότητας ελαιολάδου.

Ευχόμαστε Καλά κι Ευλογημένα Χριστούγεννα σε όλους!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.