Έκοψαν Πρωτοχρονιάτικη Πίτα στο ΕΠΠΑΙΚ της ΑΣΠΑΙΤΕ στην Κοζάνη

18 Ιανουαρίου 2023
11:17
Κανένα σχόλιο

Την Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 16:30 πραγματοποιήθηκε, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Γενικού Λυκείου Κοζάνης ,όπου στεγάζεται η ΑΣΠΑΙΤΕ, μέσα σε ένα φιλικό και εγκάρδιο περιβάλλον, η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας 2023 της ΑΣΠΑΙΤΕ στην Κοζάνη.

Φέτος είχαμε την ιδιαίτερη τιμή και χαρά να παρευρεθεί ο Πρωτοπρεσβύτερος  του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Νικόλαος Τζέλλος, που αγίασε την πίτα δίνοντας τις ευχές του σε  όλα τα μέλη της σχολής.

Η Συντονίστρια του ΕΠΠΑΙΚ & ΠΕΣΥΠ Κοζάνης, Ελένη Τσακιρίδου, Καθηγήτρια ΠΔΜ, ευχαρίστησε τους διδάσκοντες και την γραμματεία για την συμβολή τους στην ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία και το έργο της ΑΣΠΑΙΤΕ στην Κοζάνη. Στη συνέχεια ευχήθηκε στους διδάσκοντες και στους σπουδαστές  η νέα χρονιά να είναι γεμάτη υγεία με προσωπική ευτυχία και δημιουργικότητα. Το φλουρί της πίτας το κέρδισε μία σπουδάστρια. Επίσης, η Συντονίστρια ευχαρίστησε την ΑΣΠΑΙΤΕ και προσωπικά τον Αντιπρόεδρο της και Πρόεδρο του ΕΛΚΕ της ΑΣΠΑΙΤΕ, Καθηγητή Σπύρο Πανέτσο για την κάλυψη των εξόδων της εκδήλωσης.

 Όλοι οι παρευρισκόμενοι εξέφρασαν τις ευχαριστίες και τις ευχές τους για τη νέα χρονιά.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.