kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Συνεχίζει και δηλώνει περισσότερο αισιόδοξος ο Αγάπιος

23 Ιανουαρίου 2023
13:52

 

Ενάμιση μήνα, περίπου, μετά την εκδήλωση παρουσίασης της υποψηφιότητάς του για το Δήμο Κοζάνης, ο Α. Γαβριηλίδης συνεχίζει τις διερευνητικές επαφές αλλά και την κατάρτιση των προγραμματικών θέσεών του συνδυασμού “AΝΑ.Σ.Α.” (ΑΝΑΠΤΥΞΗ – ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ). “Σήμερα είμαι πολύ πιο ενθουσιασμένος, περισσότερο απ’ ότι ήμουν όταν πήρα την απόφαση γι’ αυτή την προσπάθεια. Λαμβάνουμε μεγάλη αγάπη κι αισιοδοξία ενώ αυτό που, επιπλέον, εισπράττω, στις επαφές μου με τον κόσμο, είναι ότι υπάρχει μεγάλη απογοήτευση για τη σημερινή Δημοτική Αρχή. Οργανώνουμε τις επιτροπές μας για την κατάρτιση του προγράμματος. Ήδη ολοκληρώσαμε τις προγραμματικές μας θέσεις στον τομέα της υγείας”, ανέφερε σε συνεργάτη της στήλης.

Η Χύτρα

12 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.