kozan.gr: Συντριπτικό το αποτέλεσμα της “σφυγμομέτρησης” του kozan.gr για το θέμα των αδέσποτων στο Δήμο Κοζάνης – Tι θεωρεί το 92% και τι το 8% – Ψήφισαν, μέσω facebook, επώνυμα, 266

24 Ιανουαρίου 2023
11:01

 

Συντριπτικό το αποτέλεσμα της “σφυγμομέτρησης” του kozan.gr για το θέμα των αδέσποτων στο Δήμο Κοζάνης. Tι θεωρεί το 92% και τι το 8%. Ψήφισαν, μέσω facebook, επώνυμα, 266.

 

 

ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΜΕΤΑΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

13 σχόλια

  • Ο αριθμός των ψηφισάντων είναι απειροελάχιστος και δεν θεωρείται ικανός για συναγωγή οιουδήποτε συμπεράσματος για την σοβαρότητα του θέματος
    Ψήφισαν οι ενδιαφερομενοι

    • Σύμφωνα με την παρατήρηση σου αναρωτιέμαι,που είναι όλοι αυτοί οι αμέτρητοι φιλόζωοι να καταθέσουν την επιλογή τους;;;
      Για τον αριθμό των συμμετεχόντων,θα σου πω το εξής, οι πανελλήνιες σφυγμομετρήσεις δεν ξεπερνούν τα 1000-1500 άτομα και θεωρούνται έγκυρες….

    • Ν απαντάς για το θέμα που απασχολεί πολύ σοβαρά όλη την Κοζάνη και όχι μόνο μια γειτονιά.Που να γινόταν σφυγμομέτρηση και σε παραπάνω άτομα .Θα έπρεπε να παραιτηθούν άμεσα.

    • Χαχα… κάνε μόνος σου μια βόλτα δεν χρειάζεται ούτε καν να ρωτήσεις…
      Την ίδια απάντηση θα έχεις…

      Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα για το δήμο….

  • Κάντε κάτι στη Γητια δεν μπορούμε να μπούμε στα σπίτια μας. …εάν τα μιλήσουμε άσχημα θα πληρώσουμε και πρόστιμο.

  • ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΣΥΧΑ ΑΔΕΔΠΟΤΑ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΟΡΜΑΝΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ,ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΕΛΗ ΑΓΡΙΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ.

  • άγνοια του 94% για το τι λέει ο νόμος για τα αδέσποτα θα μπορούσε να είναι κάλλιστα ο τίτλος της ¨δημοσκόπησης¨.
    Βέβαια για αυτό ευθύνεται ο δήμος.

  • Ας προσεχατε….. αλλα με αυτα που ακουμε μαλλον μουτο θα χετε παλι…..οσο δεν σοβαρευετε η δεξια παραταξη για ενα ψηφοδελτιο…να σοβαρευτει και σοβαρευτουν ολοι και ολα δηλαδη….τι τον χαιδολογειτε τον μουτο; νομιζετε θα σας ψηφισει στις βουλευτικες ε;να υποθεσω;ρε κοροιδα την δουλεια του κανει ως γνησιος πασοκος,εξουσια και μισθο ,τιποτα αλλο….κοροιδα εεε κοροιδα!!!!!!!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.