«Τζιτζιμιτζιχοτζιριά» η παράσταση της παιδικής σκηνής του ΔΗ.Π.ΕΘΕ. Κοζάνης σε λίγες μέρες ανοίγει αυλαία

26 Ιανουαρίου 2023
11:14

 Στην τελική ευθεία και με εντατικό ρυθμό συνεχίζονται οι πρόβες της «Τζιτζιμιτζιχοτζιριάς». Πρόκειται για την παιδική παράσταση του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης, που θα κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου.

Χθες Τετάρτη 26 Ιανουαρίου, την πρόβα της παράστασης παρακολούθησαν τάξεις του 10ου Δημοτικού Σχολείου Πτολεμαΐδας. Οι μαθητές του είχαν την ευκαιρία να δούνε, να μάθουν και να ζήσουν πως «στήνεται» μια παράσταση, να περιηγηθούν στη σκηνή και στα παρασκήνια και να συνομιλήσουν με τους ηθοποιούς και τη σκηνοθέτρια της παράστασης.

Η εμπειρία των παιδιών, όπως ανέφεραν τα ίδια, ήταν μοναδική και το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης πάντα με ανοιχτές τις πόρτες του αγκαλιάζει και ενθαρρύνει τέτοιες ενέργειες και πρωτοβουλίες των μαθητών και των εκπαιδευτικών τους, προάγοντας έτσι τον πολιτισμό και το θέατρο.    

Ένα σχόλιο

  • Το δηπεθε Κοζάνης, αφου θεωρει τοσο σημαντικη την επαφη των παιδιων με το θεατρο, καλα θα κάνεις να λειτουργήσει τα θεατρικα τμηματα που σταμάτησαν και να μην βγαζει δελτια τυπου για να δειχτεί.
    Παιρνουν πρωτοβουλία άλλοι κι εσεις χαιρεστε.
    Τηλεφωνουσαμε τοσο καιρο για να φερουμε τα παιδια μας στα εργαστηρια και τελικα δεν τα κανατε. Ενα σωστο προγραμμα ειχατε κι αυτο το καταργησατε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.