kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Τηλεφωνική δημοσκόπηση για Εθνικές εκλογές, εν ενεργεία βουλευτές στην Π.Ε. Κοζάνης αλλά και πρόσωπα που διεκδικούν μία θέση στο ψηφοδέλτιο

27 Ιανουαρίου 2023
05:45

Τηλεφωνική δημοσκόπηση με διάφορα ερωτήματα που έχουν να κάνουν με τις Εθνικές εκλογές, τους εν ενεργεία βουλευτές στην Π.Ε. Κοζάνης αλλά και πρόσωπα που διεκδικούν μία θέση στο “γαλάζιο” ψηφοδέλτιο, διεξάγεται το τελευταίο 24ωρο. Σύμφωνα με τα όσα έχει πληροφορηθεί η στήλη, από – δύο – συμπολίτες μας που απάντησαν στα ερωτήματα, η δημοσκόπηση επικεντρώνεται κυρίως στη ΝΔ και πέρα από τα κλασικά ερωτήματα, στους ερωτηθέντες, για το ποιο κόμμα ψήφισαν στις προηγούμενες εκλογές και ποιο θα ψήφιζαν σήμερα, το αξιοσημείωτο είναι ότι στ’ ονόματα για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ έχει προστεθεί κι εκείνο του πρώην Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας Γ. Δακή, για τον οποίο, επιπροσθέτως, ειδικά το τελευταίο διάστημα, υπήρξαν αρκετές αναφορές σε δημοσιεύματα, σε κεντρικά ΜΜΕ, για τ’ ότι έχει “κλειδώσει” η υποψηφιότητά του.

Η Χύτρα

27 σχόλια

  • χιλιες φορες ο δακης και ο αμανατιδης παρα ολοι οι αλλοι οι ανυπαρκτοι οι οποιοι για το μονο πραγμα που ειναι ικανοι ειναι να κοβουν βασιλοπιτες και εννοω βρυζιδου,κωνσταντινιδη και τον μιχαλακη

    • Ούτως ή άλλως η ΝΔ και ως πρώτο κόμμα ένα βουλευτή θα βγάλει!!!
      Οι τέσσερις βουλευτές της Κοζάνης θα είναι σε τέσσερα κόμματα από ένα βουλευτή!!!
      Απλή Αναλογική!!!!

    • και οι δύο πρώτοι που λές το ίδιο ακριβώς κάνουν, απλά καλύπτονται πίσω από το σοβαρό προσωπείο κτλ.
      Ο ένας κουβαλάει ένα φάκελο μονίμως με τα θέματα που τάχα λύνει ο άλλος πουλάει το ότι ήταν περιφερειάρχης στο πάλαι ποτέ (με έργο που το ψάχνουμε ακόμα)…Οπότε προτιμώ τους άλλους που δνε κρύβονται πίσω από προσωπεία.

      • Ο Αμανατιδης τον φακελο δεν τον εχει μονο για να παιρνει αερα!Πηγαινε μιλα με προεδρους σε χωρια και ρωτα τους αν εχει κανει κατι ή οχι..αλλιως περιμενε να γινει η εκδηλωση του με την παρουσιαση του για να ενημερωθεις!Φανταζομαι σαν πολιτης που ενδιαφερεται θα πας για να δεις τι εχει να πει πρωτου τον καταδικασεις!Παμε τωρα και στον Δακη και το εργο του!Λιμνεες υποδομες δικες του,προγραμματα επιχειρηματικοτητας,αρδευτικα σε χωρια,βιολογικοι καθαρισμοι,κεντρο για εκπαιδευση αγροτων στον βελβεντο και αλλα πολλα που μπορω να γραψω εδω αν θες!Κωνσταντινιδης βγαζει δελτια τυπου για τα παντα λες και τα κανει αυτος!Βρυζιδου, το καλο κοριτσι ειναι χαμενο τελειως χωρις να χει κανει τιποτα απλα εχει παρει σβαρνα ολες τις εκδηλωσεις!Ο Μιχαλακης, τοσα χρονια απορω ποιος τον ψηφιζει αυτον τον ανθρωπο και πως του εμπιστευονται υπουργικες θεσεις!Ο τυπος δεν εχει κανει το παραμικρο για την περιοχη(εαν εξαιρεσεις το οτι εδωσε αδεια για υδροπλανα στο αμυνταιο λες και εκλαιγεται εκει!Για οποιον τον εχει γνωρισει προσωπικα καταλαβαινει το εαν και κατα ποσο μπορει το παιδι!Αρα ναι δεν ειναι ολοι ιδιοι ανωνυμε!

          • Ο,τι να ναι!Εαν μπει δακης αγαπητε κοβει ψηφους απο Αμανατιδη!Τον μονο που εξυπηρετει να μπει ο Δακης ειναι τον “σπουδαιο πολιτικο” Παπαδοπουλο. Αυτο το διαμαντι της πολιτικης που ειμαστε τυχεροι να τον εχουμε να μας εκπροσωπει κατω!

        • Γύρνα πλευρό γιατί με αυτά που γράφεις τον μόνο που κάνεις κακό είναι τον Αμανατίδη ο οποίος θα είναι πάλι τέταρτος.

      • Ο προεδρος της ΑΝ.ΚΟ ειναι απλα για το φαινεσθαι (εκτος απο περιοδο κασαπιδη που τα χει παρει ολα πανω του και τα χει κολλησει ολα). Ο Αμανατιδης ηταν αυτος που ετρεχε τα παντα στην ΑΝ.ΚΟ!Και αν δεν το ξερεις αυτο, συγγνωμη αλλα δεν εχεις καμια σχεση με αυτοδιοικηση!Σου ξαναλεω πηγαινε ρωτα οποιον προεδρο σε χωριο θες!Δεν ειναι κακο να μην γνωριζεις!

        • Αρα ο Αμανατιδης ευθύνεται για το που βρισκομαστε σε ευχαριστούμε για την διευκρίνηση γιατί τόσα χρόνια αλλιώς τα λέγατε για να καλύπτεται την θεση ευθύνης που ειχε και δεν αξιοποιουσε

          • Βρυζιδου και Στάθης είναι βγαλμένοι ότι και να λέτε από εκεί και πέρα το χάος.

        • Καταλαβαίνεις τι γράφεις;
          Ο γενικός διευθυντής εισηγείται και ο Πρόεδρος υπογράφει!
          Ή μήπως είσαι ή κολυμβήθρα του σιλωάμ για το Δακη;

          • Kοιτα,εαν θες να καταλαβεις καλως!Εαν οχι παλι καλως!Δεν θα σου πω εγω πως λειτουργει η ΑΝ.ΚΟ!Προφανως εχεις συνεργαστει μαζι τους ή εχεις δουλεψει γι αυτους και εχεις αποψη!Προφανως επισης αν ισχυει αυτο δεν εχεις καταλαβει πως λειτουργει η ΑΝ.ΚΟ και τι ακριβως κανει!Εαν ηταν η υπογραφη και η πολιτικη ηγεσια να αποφασιζει θα το χαμε κλεισει το μαγαζακι!Ξαναλεω αν πιστευεις οτι ο Αμανατιδης δεν εκανε τιποτα πηγαινε στην παρουσιαση του!(Ελπιζω να σε αφησουν απο το πολιτικο σου γραφειο να πας!)Επισης αν πιστευεις οτι ο Δακης δεν εκανε εργο καλως και το πιστευεις αλλα κανε μια βολτα στις λιμναιες υποδομες, πηγαινε στα χωρια να ρωτησεις ποιος εκανε αρδευτικα και βιολογικους καθαρισμους, πηγαινε στα φραγματα, πηγαινε ρωτα για επιχειρηματικοτητα και δρασεις που ανελαβε. Σε σχεση με Καρυπιδη και Κασαπιδη ο Δακης ηταν ο ηλιος!Καλη συνεχεια!

  • ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΔΗΛΑΔΗ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ;

  • πολυ μπερδεμενα τα πραγματα εαν ο ΔΑΚΗΣ ειναι υποψηφιος ανατρεπονται οι ισσοροπιες κανεις δεν ειναι σιγουρος για την πρωτη δυαδα

  • Οτι και να λέτε στην Νεα Δημοκρατία τον πρώτο βουλευτή το ξέρουμε θα είναι Ο Κωνσταντινίδης Στάθης ψάξτε το δευτερο

  • Η Βρυζιδου με διάφορα πρώτη γιατί τρέχει τα θέματα η ηδια προσωπικά και όχι ο κάθε υπάλληλος των γραφείων όπως γίνεται στα άλλα πολιτικά γραφεία!!!

  • Χαχα πεσαν απο τα γραφεια της βρυζιδου και του σταθη!Να μας πειτε συγκεκριμενα θεματα που προχωρησαν οι βρυζιδου και κωνσταντινιδης!Συγκεκριμενα ομως, και οχι μεταθεσεις φανταρων κτλ!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.